Prima Pagina Camera FLIR – carcasa care implementeaza o camera cu infrarosu pentru iPhone

FLIR – carcasa care implementeaza o camera cu infrarosu pentru iPhone

  FLIR este denumirea utilizata pentru tehnologia in baza caria sunt dezvoltate dispozitivele cu infrarosu utilizate de armatele din intreaga lume pentru misiuni facute in toiul noptii. Urmand calea GPS-ului si a altor tehnologii, FLIR ar putea ajunge la publicul larg in viitorul nu foarte indepartat, mai exact iPhone-urile ar urma sa beneficieze de aceasta tehnologie. Compania din spatele ei a produs o carcasa care poarta denumirea FLIR si de indata ce este conectata la un iPhone ne pemite sa afisam imagini cu infrarosu pentru orice vedem in fata noastra.

  Chiar daca deocamdata nu se stie ce sanse sunt ca aceasta carcasa sa fie vreodata lansata publicului larg, este interesant de vazut cati oameni vor fi dispusi sa achizitioneze carcase de acest gen, mai ales ca ele nu vor fi chiar atat de ieftine pe cat si-ar dori multi dintre noi.

  • Catalin

    FLIR nu denumeste o tehnologie ci e numele unei companii iar imaginea iphone-ului din carcasa arata utilizarea tehnologiei Thermal Imaging nici decum IR; diferentele sunt de la cer la pamant.

  • Equynox

    Subscriu. Elementar. Termoviziune si infrarosu sunt total diferite. Am marI pretentii de la acest site pentru continutul furnizat. O trecem la categoria gherle!

  • Valentin

    Corect!