iPhone 5S – ce nu stim inca?

  In ultimele luni am aflat extrem de multe informatii in legatura cu terminalul iPhone 5S, majoritatea venind fie din China, fie direct de la compania Apple, insa asta conteaza mai putin. In momentul de fata este cert faptul ca Apple se pregateste sa prezinte terimnalul pe data 10 septembrie in cadrul unei conferinte si ca are multe, multe surprize gandite pentru noi. Din pacate pentru Apple, am aflat cum va arata dispozitivul, ca el va contine un cititor de amprente, o camera marginal mai buna, un chip A7 cu pana la 31% mai rapid decat cel disponibil in iPhone 5, insa exista si cateva necunoscute.

  Nu stim deocamdata daca Apple va decide sa pastreze pretul de vanzare sau sa il ajusteze, asa cum a facut in aproape fiecare an, nu stim deocamdata toate noutatile software pe care le pregateste compania, nu stim ce baterie urmeaza sa aiba terminalul si nu stim sigur daca Apple va lansa un terminal care suporta toate retele GSM/LTE sau daca vom avea in continuare doua modele. Necunoscutele sunt la fel de importante precum informatiile deja cunoscute si probabil nu vom afla nimic in legatura cu ele pana in momentul in care Apple va prezenta terminalele.

  Ca sa fiu sincer, in ciuda tuturor informatiilor aparute in presa, exista destule surprize pe care Apple le poate pregati pentru noi, asa ca ramane doar sa ramanem din nou “dezamagiti” de ceea ce vom vedea in conferinta.