250$ costa o carcasa a iPhone 5C furata dintr-o fabrica Apple

3

  Dupa cum prea bine stiti deja, intreaga vara am vazut tot felul de imagini cu presupuse carcase ale iPhone 5C si iPhone 5S, un om fiind in centrul majoritatii leak-urilor privind viitoarele iPhone-uri ale celor de la Apple. Numele sau este Sonny Dickson si el a reusit sa-si gaseasca cateva persoane in cadrul fabricilor partenere ale Apple, iar de la ele a cumparat componente reale ale iPhone 5C. El spune ca pentru o singura carcasa reala a viitorului dispozitiv a platit nu mai putin de 250$ unei surse din China si asta in conditiile in care carcasele reproduse de catre diverse companii costa doar cativa dolari pe website-urile de licitatii.

Pressed for a typical price of one of the parts he’s managed to snag, Dickson quotes $250 for the plastic back of an iPhone 5C. According to the owner of a U.S.-based site who has posted iPhone 5C videos, leaked parts stateside go for anywhere from $300 to $500.

  Daca nu doriti o carcasa a iPhone 5C, atunci restul componentelor costa intre 300$ si 500$, sume mici pentru amploarea pe care le au imaginile in care sunt prezentate componentele. Chiar si asa, chinezii sunt dispusi sa-si riste libertatea pentru sume de genul acesta, iar cei care stiu sa profite de pe urma lor le folosesc pentru a publica zvonuri in legatura cu viitoarele produse Apple, scotandu-si investitia fara probleme. Pentru unii achizitionarea acestor componente se transforma intr-un business, deoarece producatorii de accesorii pentru iDevice-uri sunt foarte interesati de ele, iar in final toata lumea castiga, inclusiv Apple, care beneficiaza de multa publicitate gratuita.