Prima Pagina Apple iPhone 5S – o noua imagine prezinta presupusul cablu conector al butonului...

iPhone 5S – o noua imagine prezinta presupusul cablu conector al butonului Home si posibilele componente ale cititorului de amprente

  Desi exista numeroase zvonuri care indicau ca iPhone 5S urmeaza sa includa un cititor de amprente, pana acum n-am vazut nicio imagine clara in care sa vedem ca Apple ar putea implementa acest senzor. Ei bine, iata ca astazi avem o dovada fizica a posibilei implementari a unui cititor de amprente, imaginea de mai sus prezentand butonul Home al iPhone 5, cel din luna iunie a iPhone 5S si unul nou facut in iulie pentru acelasi terminal. Cea din urma componenta contine o noua parte patrata si o componenta suplimentara in cablul care face conexiunea cu placa logica, acestea sugerand faptul ca Apple intentioneaza sa implementeze un cititor de amprente.

  Desi nu vedem cititorul de amprente despre care se tot vorbeste, aceasta componenta complexa denota faptul ca butonul Home nu ar urma sa aiba doar functionalitatea din actualele terminale. Implementarea celor doua componente suplimentare in cablul care face conexiunea cu placa logica denota faptul ca Apple intentioneaza sa ofere mai multa functionalitate pentru butonul Home al iPhone 5S, iar daca nu vom avea un cititor de amprente, atunci exista posibilitatea sa utilizam butonul in alte moduri.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.