Prima Pagina Apple iPod Classic ar putea fi scos din vanzare anul acesta

iPod Classic ar putea fi scos din vanzare anul acesta

  iPod Classic este unul dintre vechile produse ale celor de la Apple, cu hard disk si butoane fizice pentru control, un dispozitiv dintr-o era apusa care ar urma sa fie scos din vanzare. Lansat in anul 2009 de catre cei din Cupertino, iPod Clasic ar putea deveni in curand doar o amintire, cei care urmaresc Apple de ani buni fiind convinsi ca acest produs vechi de 4 ani de zile urmeaza sa fie retras. Desigur ca zvonuri de acest gen au fost lansate si in anul 2011, insa nimic nu s-a intamplat, insa poate anul acesta Apple va decide sa renunte la trecut in favoarea viitorului.

  Vanzarile de terminale iPod au scazut dramatic in ultimii ani si pentru Apple comercializarea lor nu mai tine de profitabilitate ci de diversificarea ofertei, compania nereusind deocamdata sa trezeasca substantial interes in iPod-urile sale. Chiar daca iPod Classic va si scos din vanzare, exista destule alte modele ale iPod care ii pot lua locul, asa ca sunt slabe sanse sa ii simta cineva lipsa.

 • M1ky007

  iPod Classic? Ma lasi… Cel mai bun e iPod Touch-ul… Are… tot ce vrei! 😉

 • AKK

  Eu inca mai am un specimen, varianta de 20GB, si bateria inca tine ore intregi 🙂

 • Patronu

  Am si eu un model din 2005 si inca o mai duce bine.Daca nu il scot din vanzare ar trebui redus din pret foarte mult

 • Cristian96

  E păcat ca nu exista alt iPod cu la fel de mult spatiu de stocare…

 • Adrian

  Eu nu cred ca o sa il scoata din vanzare pentru ca este un simbol Apple. Este cel mai bun iPod pentru muzica. Nu se compara cu Touch-ul. Spun asta din experienta. Calitatea muzicala este superba pe Classic si sa nu mai spun de spatiul de stocare…

 • Crom

  Am incercat alte variante. Niciuna nu se compara cu experienta iPod, oricare ar fi el. Versatil, organizat, ordonat. Dumnezeu.