Prima Pagina Apple iPhone 5S graphite/slate cu marcajele de certificare ale Chinei apare intr-o prima...

iPhone 5S graphite/slate cu marcajele de certificare ale Chinei apare intr-o prima imagine

  Dimineata v-am prezentat o comparatie intre versiunea graphite(gri) a iPhone 5S si iPhone 5, iar daca atunci va spuneam ca vorbim despre o carcasa care ar putea fi produsa doar in ideea de a atrage atentia asupra unor companii chineze, ea s-ar putea dovedi a fi adevarata. Imaginea de mai sus a aparut astazi pe un website din China si ea ne prezinta un iPhone 5S gri, graphite/slate in terminologia americana, insa spre deosebire de alte imagini, aceasta pare a fi a unui terminal functional care are marcajele specifice autoritatilor chineze care certifica smartphone-urile pentru vanzare.

  Dupa cum puteti vede deja pe carcasa, acel CCC reprezinta marcajul specific autoritatilor chineze si aceasta versiune a iPhone 5S urmeaza sa fie vanduta doar in China, ea putand fi compatibila cu retelele TDD-LTE. Practic, aceasta ar putea fi o confirmare importanta a faptului ca iPhone 5S graphite/slate exista si ca Apple ar putea oferi 4 optiuni pentru achizitionarea noilor terminale, ramane acum sa vedem totul in conferinta companiei.

 • Daniel

  Pfoai de capul meu , ati innebunit cu toate publicatiile astea, de parca nu ar aparea peste cateva zile, chiar m-am saturat de toate aceste ” presupuse imagini” ..

 • Delirium

  Daniel, care ar fi sensul acestui blog atunci? Daca nu incercarea de a aduce informatii? Mai mult sau mai putin credibile.

 • Alex

  Daniel cine te pune sa te uiti?

 • sarma

  Ala e iPhone 5, nu iPhone 5S. Se vede acolo : “Model A1429″… Si nici nu are blit dual-led.. :\…

 • Pare sa aiba blitz dual led si scrisul de pe spate e diferit de cel al iPhone 5, nu apare vreun A1429, din cate vad eu.

 • Alex

  Se pare ca nu este 5S. Are un singur led iar gaura microfonului la 5 este ovala, iar la 5S rotunda.

 • Paul

  Asta ii un IPhone 5s, eu am iPhone 5 si la mine Blitu ii rotund, nustiu ce Iphonuri aveti voi.