iPhone 6 ar urma sa contina un ecran cu diagonala de pana la 5 inch, iPad 2 urmeaza sa fie scoasa din productie

  Ieri va spuneam ca Apple investigheaza posibilitatea implementarii de ecrane cu diagonala mare in iPhone-urile sale, ecrane cu diagonala de pana la 6 inch fiind testate de catre companie cu partenerii asiatici. In baza acestor zvonuri, un analist asiatic care a avut previziuni corecte in trecut, sustine ca Apple urmeaza sa lanseze un iPhone 6 cu ecran de 4.5 – 5 inch in anul 2014. Apple va continua sa utilizeze tehnologia in-cell in iPhone-urile sale, aceasta permitand companiei sa implementeze ecrane subtiri si eventual de rezolutie mai inalta.

We expect Apple to announce FDD-LTE & TDD-LTE iPhone 5S & 5C at the same time. A FDD-LTE version should launch before end of September and a TDD-LTE version 1-2 months later, as China Mobile (CN) needs time to properly prepare its TDD-LTE network. As China Mobile hopes to use iPhone 5S as the flagship model for promoting its TDD-LTE network, it would come as no surprise if the TDD-LTE version of iPhone 5S launches before iPhone 5C.

  De la iPhone 6 trecem la iPhone 5C, deoarece Apple urmeaza sa lanseze terminalul cu cel mai mare operator de telefonie de pe glob, dispozitivul urmand a avea un pret de vanzare situat intre 400$ si 500$. Practic Apple va plasa terminalul in segmentul de pret ocupat acum de catre terminalul iPhone 5, deci nu vorbim despre un dispozitiv ieftin, ci despre un dispozitiv cu carcase colorate. In final avem cateva informatii despre iPad 2, tableta urmand a fi scoasa din vanzare anul viitor de catre compania Apple, cei din Cupertino alegand sa pastreze pe piata doar tablete care au ecrane dezvoltate folosind tehnologia GF2.

iPad to switch completely to GF2 in 2014. We think that iPad will continue using GF2 touch technology given its advantages of slimness and lightweight. We think the G/G technology will be eliminated in 2014, only to be seen in the old model iPad 2.

  Inainte sa inchei, merita mentionat faptul ca pe 10 septembrie Apple ar urma sa prezinte un iPhone 5S auriu care ar urma sa contina un chip A7 si o camera de 8 megapixeli care va inregistra poze de calitate mai buna. Impreuna cu acest dispozitiv vom vedea anul acesta pe piata si cel putin doua tablete iPad noi, este vorba despre iPad 5 si iPad Mini 2 cu Retina Display, insa o a treia versiune a iPad Mini putandu-si face aparitia pe piata, ea avand doar hardware usor imbunatatit.