Unele aplicatii Apple si alte aplicatii din App Store sunt listate ca fiind compatibile cu iPhone 6

  In aceasta seara paginile web ale iTunes Store-ului companiei Apple au inceput sa afiseze un mesaj interesant in dreptul unor aplicatii, ele fiind compatibile cu iPhone 6. Desi Apple nu comercializeaza acest dispozitiv si analistii sustin ca el va fi lansat abia anul viitor, unele aplicatii apar ca fiind compatibile cu el. Atat aplicatii aleatorii, cat si unele aplicatii ale Apple apar ca fiind compatibile cu iPhone 6, insa aceasta sintagma nu este afisata in dreptul fiecarei aplicatii listate in App Store-ul companiei Apple.

  Inainte sa credeti ca iPhone 6 va fi lansat anul acesta, va spun ca e cel mai probabil vorba despre o greseala a celor care administreaza versiunile web ale aplicatiilor listate in App Store si nimic mai mult, sintagma urmand a fi cel mai probabil modificata in urmatoarele zile.

3 COMENTARII

  1. @zaone, stii cumva daca se pot grupa aplicatiile din appstore in asa fel incat sa putem vedea ce aplicatii sunt compatibile cu terminale mai vechi, respectiv versiuni mai vechi de ios(<3.1.3). am redobandit un iphone 2g, si tin minte ca atunci cand aveam acest model ca "telefon primar" aveam o gramada de jocuri, pe care acum nu le mai gasesc…. deasemenea as aprecia un post, in care sa fie o lista cu aplicatii care sa poata rula pe ios mai vechi…. multumesc anticipat:D