Prima Pagina Apple Presupusa placa logica a iPhone 5C apare in primele poze

Presupusa placa logica a iPhone 5C apare in primele poze

  Cu nu foarte mult timp inaintea lansarii iPhone 5S si iPhone 5C, iata ca un website din China a reusit sa obtina ceea ce sustine el a fi placa logica a celui din urma terminal. In imaginile din acest articol avem o comparatie facuta cu placa logica a iPhone 5, iar ceea ce trebuie tinut minte este ca intre placile logice iPhone 5 si iPhone 5C exista putine diferente. S-a spus ca iPhone 5C va fi un iPhone 5 cu o carcasa din plastic si adevarul pare sa fie acesta, placile lor logice avand doar mici modificari in ceea ce priveste pozitionarea componentelor interne.

  Partea interesanta este ca aceste placi logice au reusit sa fie pornite de catre cei care le-au obtinut, insa detalii suplimentare in legatura cu aceasta procedura nu au fost dezvaluite. Practic aceste poze vin doar sa confirme faptul ca intre iPhone 5 si iPhone 5C vor exista diferente doar in ceea ce priveste carcasa si ramane de vazut cati vor face trecerea de la un terminal la celalalt.

  • heroes

    deci pana la urma iphone C va fi un iphone 5 cu aceiasi configuratie doar carcasa va fi de plastic, nu?sau ce configuratie va avea iphonul cel “ieftin” pana la urma

  • anonimm

    Dupa tine zaone inseamna ca daca te uiti la un i7 si la un celeron spui ca sunt la fel,pai ca si cipuri au dimensiuni si forma la fel dar la specificatii e cu totul altceva.. Asa si cu placile astea logice,pai normal ca placile sunt la fel,cum sa fie altfel,triunghiulare?Conteaza ce naiba cipseturi au pe ele.. Doamne..

  • Corect anonimule, problema e ca in iPhone 5C urmeaza sa fie inclus tot un chip A6.

  • Pingback: Placa logica a iPhone 5C apare in nou imagini de inalta rezolutie | iDevice.ro()