flatify – o tema inedita conceputa in stilul iOS 7

  flatify este o noua tema pentru iDevice-urile noastre, ea fiind lansata in cursul acestei zile in Cydia pentru tot cei care isi doresc sa aiba in iOS 6 o parte din design-ul noului iOS 7. Tema conceputa de catre un dezvoltator are la baza stilul gandit de catre Jony Ive pentru iOS 7, insa are un aspect ceva mai placut, mai usor de adoptat de catre aproape oricine. Tema ne pune la dispozitie nu mai putin de 220 de iconite pentru aplicatiile native si unele disponibile in Cydia, o interfata pentru aplicatia Messages, o interfata pentru LockScreen, o interfata pentru aplicatia Settings, iar altele vor fi adaugate in curand.

Flat. Simple. Minimal. Beautiful. Welcome to Flatify, the most fun, minimal and flat icon theme for your iOS device to date. Every icon is carefully made for your iOS device’s Retina Screen. Flatify has more than 220+ icons supported, a sms ui, a flat lockscreen, a full user interface, and more coming soon. If you need to submit a icon request, email me or ask me on twitter.

  flatify este disponibila in repo-ul ZodTTD & MacCiti si poate fi instalata doar pe iPhone/iPod Touch.

4 COMENTARII

  1. si cand apare jail break pt ios 6.1.3 ? scz daca am deranjat pe careva cu intrebarea mea ..da ma gandesc ca aici ii locul potrivit sa intreb oamenii potriviti 😀