Prima Pagina iPhone Motorola spune ca iPhone-ul si orice alte smartphone-uri sunt lenese in comparatie...

Motorola spune ca iPhone-ul si orice alte smartphone-uri sunt lenese in comparatie cu Moto X (Video)

[youtube]http://youtu.be/2_JQxm53114[/youtube]

  In cursul acestei seri compania Motorola, detinuta de catre Google, a publicat o serie de spoturi publicitare pentru promovarea smartphone-ului Moto X. In mare, cei de la Motorola sustin ca orice alte smartphone-uri sunt lenese, incluzand desigur si iPhone-ul celor de la Apple, iar intr-unul dintre clipurile video veti vedea o subtila referinta facuta la sistemul slide to unlock. Ca sa fiu sincer, spoturile publicitare sunt interesante, reprezinta un mod nou si inedit de a promova un smartphone si e placut sa vezi asa ceva de la un producator de terminale Android.

  Prin aceasta serie de spoturi publicitare, cei de la Motorola promoveaza functiile Moto X care permit utilizarea terminalului doar prin comenzi vocale, Google Now fiind in mare parte utilizat.

[youtube]http://youtu.be/nY-o-cVgwkA[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/MtHtmC8pSDM[/youtube]

 • Barsan Ciprian-Florin

  Ei spun multe, dar raman cu spusele.

  Pana in momentul de fata Android e un kitch, ca unii il folosesc, e problema lor.

  Avantajul e ca pe android sunt produse diversificate pentru toate buzunarele.

 • Amza Bogdan

  Motorola Moto X este întradevăr un smartphone foarte bun dar,niciodată,Motorola nu va întrece Apple,Samsung sau HTC.Pe lângă acest argument,dacă tot se cred cei mai buni,să nu mai utilizeze Android.Să-și creeze un alt sistem de cooperare.Chiar vreau ca acest comentariu să fie citit de cei de la Motorola pt. a descoperi ce părere am despre Motorola.Plus…abia acum au reușit să fabrice un telefon ce utilizează comandă vocală???Ce fraieri!!!!!!!!!!!!!!

 • Amza Bogdan

  Nu este prima dată când cei de la Motorola declară că telefoanele lor sunt mult mai bune decât iPhone,Samsung,etc…

 • ASAP

  Sper sa nu ma insel, dar motorola nu a fost cumparata de google? Daca da, inseamna ca deja are sistem propriu fata de samsung si htc.. Daca nu, scz de confuzie.

 • Vlad

  @Amza Bogdan cum sa nu foloseasca Android cand Motorola e detinuta de Google.Cred ca ei au cel mai mare drept sa foloseasca Android avand in vedere ca e sistemul lor de operare.

 • Valentin

  Doamne… Laudatorii astia fara farmec nu au mai gasit si alt fel de reclama sa produca?

 • ss33

  hmm arata ca un fel de samsung … ceea ce e prost. Lumea cumpara aspect. pana sa ajunga la procesoare cu n nuclee si enspe giga de ram samd … utilizatorul obisnuit se uita la ce e pe afara. mi se pare plictisitor modul in care arata moto X. probabil si altii vor crede la fel. vor vrea sa intre cu el mai ales pe piata americana si acolo sse bat cu Iphone care arata bine. Nu vor avea piata asiatica pentru ca acolo se bat cu samsung … in rest .. reclama e ok dar cred ca au gresit designul

 • sorin

  @ss33

  Te cam inseli – liumea nu cumpara doar aspect . Dovada ? – iPhone a ajuns la doar 13% market share. Lumea s-a mai desteptat – cumpara “best bang for the buck” , cumpara ecrane, cumpara functii si cei cu banii cumpara pt “last hardware” . Si produsele Apple nu se incadreaza la nici una din aceste categorii .

 • ss33

  @sorin

  Nu am spus ca ar cumpara doar aspect. (sau cel putin nu asta am intentionat). Ceea ce intentionam sa spun e ca aspectul e primul care conteaza pentru un utilizator obisnuit. Eu prin utilizator obisnuit nu ma gandesc la unul care are habar de mai mult de deschis telefonul si jucat niste jocuri. Nici cei care stau pe idevice nu-s tocmai utilizatori obisnuiti (spre exemplu). e clar ca au un interes pentru deviceuri mai mare decat media. In opinia mea, media e o persoana care utilizeaza smartphone dar nu investeste timp in aflat lucruri suplimentare despre telefon, despre hardware samd. Crezi ca femeile pe care le vezi cu iphone prin starbucks si-au luat telefoanele dupa ce au stat sa citeasca nush ce despre hardware? eu nu cred asta. Daca asta ar fi valabil, spre exemplu, nimeni nu si-ar mai cumpara opel astra care e o mizerie in orice test gasesti. E plin de astra 2013 prin Bucuresti .. arata bine, nu costa asa mult si lumea nu prea se informeaza inainte de a cumpara ceva. Ceea ce vedem toti e exteriorul unui obiect. De aia spuneam ca Moto X are designul gresit. Se va bate cu Iphone in America (vezi market shareul in USA) si cu Samsung in Asia si Europa (vezi market share Samsung acolo). Din astea doua spuneam ca au gresit produsul.

  ps: market shareul iphone a fost mai tot timpul (cel putin din 2009 incoace) cu puncte spre 13% inainte de lansari noi si spre 20+% dupa lansari + Androidul grupeaza o tona de productori si game de telefoane de la low end la high end. Tu compari aici IOS cu Android nu Iphone cu alti producatori de smartphone high end. Iphone il compari cu Samsung S4 (spre exemplu) nu cu vreun junk de 100 euro cu android pe el.

 • badea iLie

  Moto X este singurul smartphone high end fabricat in USA si este destinat pietei americane. Google a ochit direct marketshare-ul iPhone-ului. Pe ale piete Moto X nu prea face concurenta la S4, G2 sau One pentru ca nu este la fel de bine dotat dar pretul este comparabil.

 • Pingback: Motorola ironizeaza Apple pentru implementarea unui cititor de amprente in iPhone 5S | iDevice.ro()