Prima Pagina comic Iata ce tipuri de utilizatori sunt dispusi sa cumpere versiunea aurie a...

Iata ce tipuri de utilizatori sunt dispusi sa cumpere versiunea aurie a iPhone 5S (Video comic)

[youtube]http://youtu.be/E86uHpgWn4M[/youtube]

ย  Stiu ca multi dintre voi sunt de acord cu tot ceea ce se prezinta in clip, insa nu toti cei care achizitioneaza versiunea aurie a iPhone 5S intra in aceasta categorie.

 • bogdan stefan

  crudul adevar.

 • jeefo254

  In Romania:
  In loc de o cafenea conventionala ar putea fi un simplu dozator din piata sau Starbax-ul din Afi si in loc de Hannah Montana se va asculta asta: https://www.dropbox.com/s/hf3pqgst60ssv36/2013-09-09%2016.10.59.png

 • bobby67

  Nimic mai adevarat ! ๐Ÿ™‚

 • games

  @bogdan Stefan Daca imi place aceasta culoare sunt cocalar sa inteleg?Sunt un om de nimic,un neica in drum,mai bine ma arunc de la etaj….nu?
  Atunci da recunosc sunt un cocalar pentru ca imi place un iphone auriu,si mai ma si mandresc cu asta.

 • Boby67

  Cu siguranta asa va fi! ๐Ÿ™‚

 • bogdan stefan

  @games:
  nu este o lege ca daca ai lucruri aurii (in speta iphone), esti un cocalar penibil de doi bani.

  din pacate, cei ce folosesc in exces lucruri aurite/ exagerat de sclipicioase sunt acele persoane cu mai putina educatie si mai multe impresii, persoane pe care nu le duce mintea, care vor sa epateze prin orice mijloace (probabil ca si ei sunt semi constienti ca defapt nu reprezinta prea mult pe acest pamant, de aici si purtarea lor) iar societatea tinde sa-i catalogheze exact asa cum sunt.

  asa ca, te rog frumos, linisteste-te; daca vei avea un astfel de telefon si te vei comporta ca un om educat fara impresii penibile, nimeni nu va zice nimic de tine
  altfel… ๐Ÿ™‚

 • robert

  toate ciorile il vor lua

 • Lov3som3

  @ bogdan stefan

  Probabil in tara e valabila chestia asta cu auriu. Asa va limitati si va ganditi doar la tiganii plini cu aur si cocalarii de prin cluburi. Ignoratii, don’t pay attention si sa vedeti ca poate nu o sa va mai influenteze atata ce gandesc sau ce ar gandii altii despre voi daca va luati Iphone auriu sau mov sau etc. Important este sa iti placa tie ce iti cumperi..si nu sa iti cumperi ca sa fii la moda sau acceptat de societate. Parerea mea.

 • AdiD

  Bogdan Stefan… nu am vazut iph ala auriu. mi se pare ca e totusi mai fada culoarea aia aurie decat cea pe care o prefera coclenderii nostri. mi se pare oarecum discreta. nu stiu exact daca mi-as lua-o dar, sincer iti spun ca, M-AM SATURAT TARE TARE TARE DE ALB SI NEGRU. Poate ar lua un nokia 1050 rosu, daca ar fi ceva de capul os-ului din el. ca exemplu nokia ala.

 • Daniel

  Acum 5 ani stateati in limba sa puteศ›i mana pe nokia saphire arte gold