Samsung Galaxy Note 3 vs iPhone 5 – comparatia camerelor

  Samsung Galaxy Note 3 a fost prezentat saptamana trecuta de catre compania Samsung in cadrul IFA Berlin 2013, iar acum vedem o comparatie rapida facuta cu terminalul iPhone 5 al celor de la Apple. Numarul de imagini este limitat, insa el dezvaluie cat se poate de bine diferentele in ceea ce priveste calitatea camerelor si a software-ului conceput pentru ele. Samsung Galaxy Note 3 are o camera de 13 megapixeli capabila sa filmeze 4k, 4128 x 3096 pixeli, iar iPhone 5 are o camera de 8 megapixeli de aceeasi capacitate, insa ramane ca voi sa alegeti care dintre ele este mai buna. In intregul set(incepand de la prima poza a articolului), prima poza este a Samsung Galaxy Note 3, iar a doua a iPhone 5.

10 COMENTARII

  1. nu inteleg unde sunt diferentele alea clare … eu unu vad ca sunt facute in momente diferite pentru ca apar persoane diferite pe fundal, zoom diferit, deci nu stiu cum va dati voi seama care sunt mai bune … pentru mine care nu sunt fotograf profesionist nu pot spune care sunt mai bune … de claritate nici nu incape vorba pentru ca amandoua sunt clare … poate nuantele sa difere .. cei care au comentat pana acum clar detin un iphone sau sunt fani apple si sunt subiectivi 🙂

  2. Ca sa poti trage o concluzie,trebuie fotografiat acelasi cadru cu cele doua camere! Fiind cadre diferite,e greu de tras o concluzie clara!

  3. tab3 mai bun… dar e si normal mai ales ca a iesit acum 3 zile, senzor nou tehnologie noua bla bla bla… dar de comentat este diferenta dintre tab3 si ip 5s, aici e de moderat o discutie despre poze, nu un telefon de acum un an cu un telefon nou (produse de catre orice companie) care este o tema de discutie fara relevanta. Ce sa va spun prieteni ai acestui blog, mor de nerabdare sa filmez 10 secunde cu ceasul revolutionar caruia ii tine bateria aproximativ … 10 secunde :)) Si frigiderele de la Samsung sunt mai inteligente decat ceasul lor:)) Au ajuns sa scoata produse din invidie nu din dorinta de a satisface clientul.

  4. Sunt OK ambele, probabil cei care sunt convinsi ca iPhone face poze mai bune sunt fotografi profesionionisti si vad lucruri pe care eu nu le vad. Sau, sunt genul ala de oameni care sunt convinsi ca iPhone face poze mai bune si decat un DSLR performant.