iPhone 5S – o lista de specificatii apare pe internet, prezinta noul buton Home, detalii despre design, o baterie mai buna si hardware

  Dupa atatea imagini cu carcase si ambalaje, iata ca astazi au aparut pe internet si imagini in care vedem ceea ce pare a fi o lista completa de specificatii ale terminalului iPhone 5S. De la bun inceput observam ca ea prezinta un nou buton Home, un dual-flash LED pentru camera, un chip A7 si exact aceleasi dimensiuni pentru carcasa. Camera terminalului va avea aperture 2.0, fata de 2.4 cat are iPhone 5, si va fi capabila sa filmeze in format 1080p cu pana la 120 de frame-uri pe secunda, acelasi framerate fiind disponibil si pentru inregistrarile video facute cu camera frontala.

  Continuand, lista de specificatii ne spune ca iPhone 5S va avea o autonomie mai buna, cu aproximativ 25 de ore de standby in plus, ne spune ca el suporta exact aceleasi retele precum iPhone 5, iar in final vom avea o noutate in ceea ce priveste castile. Ecranul urmeaza sa aiba aceeasi dimensiune de 4 inch cu rezolutie 1136 x 640, insa din pacate nu stim ce se ascunde in interiorul chip-ului A7, dar macar avem confirmarea ca el va fi implementat in terminal, deci probabil vorbim despre un procesor dual-core ceva mai rapid.

  Desi lista de specificatii ajunge in fata ochilor nostri pe cai neoficiale, ea pare a fi destul de reala si ca sa fiu sincer, cred ca acestea sunt singurele schimbari hardware pe care Apple ni le pregateste. Nu uitati ca maine seara incepand cu ora 19:30 va astept sa discutam despre tot ceea ce urmeaza Apple sa prezinte si eventual sa vizionam un feed LIVE de la eveniment.

31 COMENTARII

  1. Va fi probabil pe CNN. Intârziere de o jumatate de ora aproximativ. Eu asa am vizionat fiecare conferinta in fiecare an. Decat sa dai sute de click-uri sau refresh-uri la pagini mai bine te uiti ca la un film. Pe maine.

  2. Ar fi fain daca ar transmite live pe iDevice-uri ca la WWDC.De obicei aceste keynote-uri de prezentare a iPhone-ului nu le-au transmis.

  3. de ce nu asteptam pana maine sa vedem cu adevarat ce specificatii are.Sper ca in ultima clipa apple sa ma convinga sa il cumpar si sa avem surprize mari de la ei.Oricum imi doresc sa functioneze ca si samsung note 2.Ma refer la capitolu retea

  4. iPhone 5s filmeaza 1080p cu 120 fps, aperture 2.0, tot 8 mp, 250 h in stand-by, dual LED blitz, aceleasi dimensiuni, si aceeasi camera frontala, atat am aiteles, mai sunt niste simboluri in plus dar nu stiu chineza 😀

  5. nu vedeti ca nci macar nu scre nano sim la i5 sau i5s? sunt numai abureli , maine o sa vedem prezentara si decidem daca merita sau nu update la telefon …pana atunci multa barfa degeaba

  6. Eu sper din tot sufletul sa nu ramana la fel!!!!
    Nu poti merge 4 ani la rand cu rezolutia ecranului la fel si trei curezolutia camerei!
    Chiar nu mai esti inovator!
    Pentru mine ar fi inovatie daca ar renunta la jack- ul de 3,5 pt. Unul mai mic.
    Dupa ce au facut un adevarat tamtam cu cartela ca era prea mare tin ca orbul de bata de slotul de jack care ocupa poate mai mult loc!
    Si pt. Baterie mai mare eu zic sa faca telefonul cu 8-10 mm mai lat ca nu moare nimeni!
    Privind logic 5- ul nu are o dimensiune normala este prea lung si din cauza asta pierde la capitolul design

  7. Exact Titelus , este prea lung , zici ca e o telecomanda … sunt fan apple nu ma intelegeti gresit… dar ecranu ala un pic mai lat ar fi o adevarata treaba… un 4,5′ sau 4,7 cum e la Htc One ar fi SUPERB

  8. Cat este acum inca mai acoperi ecranul cu o singura mana! Nu trebuie sa folosesti ambele maini! Apple nu trebuie sa mareasca latimea cu mai mult de 2,3,4 mm pt a avea ecran de 4.6 inch!

  9. Prezentarea o sa fie live pe site-ul apple la fel ca si ultima iar despre IOS, maine la in jur de 9, 10 seara o sa avem si GM-ul adica versiunea finala.

  10. Fara sa citesti nici o stire despre Iphone 5 logic ar fi sa evolueze la o camera mai buna ,un chip mai bun ,bateria sa tina mai mult.La ce m-as astepta de la Apple ar fi sa implementeze un picoproiector,cei de la Samsung avind deja implementat in Samsung Beam ,iar la partea de software sa putem sa efectuam plati ,primim facturi si sa intram usor in conturile noastre bancare.

  11. Oare capacitatile se pastreaza? Tinand cont de faptul ca o poza la rezolutia maxima ocupa ceva, n-ar fi rau un 64, 128 si 256. Ce ziceti?

  12. Mario , depinde pe ce lista ne baga ei , e posibil in 2 luni sau 4 …asta depinde de cei de la apple si de furnizori , dar daca il vrei repede , exista varianta ebay …da oricun 5s-u asta nu prea se merita luat…nu au schimbat mare lucru…

  13. Asta cu acoperitul cu o singura mana nu este foarte logic!
    Pentru ca eu de exemplu pot acoperi i5 cu o mana as putea si daca ar fi mai mare dar am un prieten care are 28 de ani si nu poate pentru ca are mana mult mai mica!!!
    La fel cum nu avem aceeasi marime la picior nu o avem nici la mana!!!
    Asa ca acoperirea nu este asa de importanta. In schimb cand vorbim de diagonala nu mai este chiar asa, poti avea o diagonala de 12 inch daca vrei la aceeasi latime doar lungind ecranul dar proportiile nu sunt ok. Eu mai devreme ma refeream strict la proportii!!!

  14. @Cosmin Tudose:mai degraba 32,64,128 ar fi indicat.
    @Mario: cred ca pe la sfarsitul lui octombrie,inceputul lui noiembrie va aparea si la operatorii nostrii,numai bine ca-l iau la prelungire,ca am luat la sfarsitul lui noiembrie 2011 un 4s,trec peste modelele normale(ca sa zic asa),doar din S in S o dau! 🙂