LockInfo 7 urmeaza sa fie lansat pentru iOS 7

  LockInfo este un tweak destul de vechi care permite posesorilor de iDevice-uri sa transforme LockScreen-ul intr-un centru de informatii preluate din diverse aplicatii sau colturi ale iOS-ului. LockInfo este foarte popular, iar dezvoltatorul sau a dezvaluit recent faptul ca o versiune pentru iOS 7 a tweak-ului va fi lansat in viitor. Deocamdata el nu are acces la un jailbreak pentru viitoarea versiune a iOS, asa ca procesul de dezvoltare a LockInfo 7(aceasta fiind denumirea aleasa de catre el) va dura, insa avem confirmarea ca va continua.

I do intend to develop a new version of LockInfo for iOS7. It will be another complete rewrite though since there have been significant changes to the way notifications work and how they are presented in the new OS. The update will be free. Just as with all other LockInfo updates, I will be providing the update for all current licensees for free.

  Partea buna este ca LockInfo 7 va fi disponibil gratuit pentru toti cei care au achizitionat tweak-ul pana acum, restul urmand a achizitiona o licenta la pretul standard.