Primul manual de utilizare pentru iPhone 5S confirma implementarea unui cititor de amprente

  Daca mai aveati nevoie de o dovada clara a faptului ca iPhone 5S va include un cititor de amprente, ei bine, poate aceasta imagine a manualului de utilizator va va convinge ca aceasta facilitate exista. Imaginea a aparut in cursul acestei dimineti pe un website din Franta si ea ne arata cum prezinta Apple toate butoanele terminalului utilizatorilor sai. Chiar daca nimeni nu poate confirma/infirma autenticitatea imaginii, utilizarea unui wallpaper alb ca si background si modul in care este prezentat terminalul, indica faptul ca imaginea este reala si prezinta un material promotional al Apple.

 Separat de imaginea pe care o vedeti mai sus, cei de la Wall Street Journal confirma la randul lor faptul ca iPhone 5S va include un cititor de amprente.  Cei de la WSJ sustin ca senzorul implementat de catre Apple este mult mai precis decat cele disponibile in alte terminale, iar acest lucru va diferentia terminalul companiei din Cupertino de tot ceea ce a facut pana acum concurenta. Ca sa fiu sincer, nu cred ca mai existau persoane sceptice cu privire la implementarea acestui cititor de amprente in iPhone 5S, ramane doar sa vedem ceea ce poate el sa faca si va recomand sa nu va asteptati la foarte multe, deoarece veti ramane dezamagiti.

Apple Inc.’s latest product launch could breathe new life into a technology that failed to take hold the first time: fingerprint scanners. Placing a finger on a computer or smartphone has long been proposed as a way to avoid the need for passwords to authenticate users of computers and other devices. People familiar with the matter said last week that Apple will include a fingerprint scanner on the more expensive of two iPhones it is expected to unveil Tuesday at an event at its Cupertino, Calif., headquarters.

  Nu uitati ca diseara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte compania Apple.