93% dintre posesorii de iPhone-uri din SUA ruleaza iOS 6 sau iOS 7

  Intr-un studiu publicat in cursul zilei de astazi, cei de la Chitika ne prezinta cateva statistici extrem de interesante in legatura cu versiunile de iOS instalate pe terminalele americanilor. Conform datelor culese in luna septembrie de catre Chitika, 93% dintre posesorii de iPhone-uri care locuiesc in SUA au instalat iOS 6 sau iOS 7, prima versiune reprezentand 92% din baza de utilizatori. Restul de 7% este impartit intre iOS 5 si vechile versiun ale sistemului de operare, doar 2% dintre utilizatori ruland iOS 1/2/3/4 in momentul de fata.

  Daca trecem la tabletele iPad observam ca lucrurile sunt diferite, aici 82% dintre utilizatori ruland iOS 6, 13% ruland iOS 5, 5% ruland versiuni vechi, iar 0% ruland iOS 7. Chiar daca in dreptul iOS 7 apare un procent de 0%, exista destui americani care au instalat iOS 7 pe propriile tablete, insa ei nu par a fi intrat in calculul celor de la Chitika. Important de retinut este ca o majoritate covarsitoare a posesorilor de iDevice-uri ruleaza cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru terminalele lor, iar aceasta spune multe despre ecosistemul Apple.

2 COMENTARII

  1. normal ca toata lumea e pe iOS 6, avand in vedere ca trebuie sa ai iPhone sau iPhone 3G ca sa nu rulezi iOS 6, ceea ce mai greu in ziua de azi- sa vezi in SUA lume cu aceste 2 telefoane, plus ca tot ai notificarea aia la setings sa dai update la OS ceea ce e psihologic -da update, da update, iar sa fim seriosi – 3GS si iPhone 4 nu ruleaza chiar iOS6 -daca intelegeti ce vreau sa spun