iPhone 5C ar fi inregistrat 1 milion de precomenzi in prima zi, utilizatorii incep sa indrageasca terminalul

  Ieri v-am spus ca incet, dar sigur, Apple Store Online incepea sa afiseze timpi ridicati de livrare pentru terminalele iPhone 5C oferite de catre Apple pentru precomanda, iar un retailer din Marea Britanie afirma ca pentru iPhone 5S si iPhone 5C exista cerere dubla fata de cea pentru iPhone 5. Ei bine, de acum incep analistii sa isi faca simtita prezenta, unul dintre ei afirmand ca iPhone 5C ar urma sa genereze 1 milion de precomenzi in prima zi, aceasta incheindu-se peste mai putin de o ora, cifra fiind apropiata de cea inregistrata in anul 2011 pentru iPhone 4S.

We believe people who followed tech closely and were interested in the announcement panned the 5C since it had minimal changes from the 5, but as more normal people became involved in the conversation, it appears that color matters to consumers and the 5C could be more popular among the total consumer base than some may have expected.

  Mai mult decat atat, utilizatorii incep sa isi schimbe parerea despre noul dispozitiv al celor de la Apple si asta in conditiile in care initial toata lumea a criticat Apple pentru lansarea unui dispozitiv atat de scump. Daca va intrebati ce anume ii poate convinge pe utilizatori ca terminalul isi merita banii, ei bine culoarea pare sa fie cea care face diferenta, mai ales daca ne gandim ca o simpla carcasa de silicon poate schimba extrem de mult aspectul general al dispozitivului. In ciuda multor critici sunt convins ca iPhone 5C va fi atractiv pentru multi si va genera vanzari foarte bune, ramane doar sa vedem care va fi limita.

23 COMENTARII

  1. Ati ajuns sa laudati telefoanele de plastic. Sa inteleg ca acestea sunt OK si tot ce ati spus pana acum despre plasticarii, au fost minciuni?

  2. nu e chiar plastic ce nu intelegi?…referitor la vanzari o sa fie mai multe cu 5C decat cu 5s…si sper ca 5s sa nu mai aiba probleme cu semnalu sau cu touch-ul

  3. Alex, toate flagship-urile sunt din policarbonat. Ai crezut ca sunt din plastic de capac de toaleta? Ai crezut ca iPhone e primul smart din policarbonat? Verifica G2, S4, Lumia 1020, Note si muuuulte altele.
    Deci plastic, da? Ca toate celelalte.

  4. Au intrat aici si Samsungisti?! Androisti?! Pai ce de la Samsung nu au fost in stare sa isi faca singuri nici un aspirator , au trebuit sa-l copieze. Ce sa mai….

  5. Ce treaba are Samsung cu plasticul de pe iPhone? Iar daca va intereseaza parerea mea despre ei : fac lucruri de duzina.
    Problema este alta : propaganda impotriva telefoanelor de plastic s-a bazat pe minciuni? Sunt ele totusi OK?

  6. Este o mare diferenta intre o carcasa din plastic si una din plastic ranforsat (pe structura metalica). Cel ranforsat permite asamblari practic “invizibile” si o rezistenta mecanica apropiata de carcasele metalice. Singura problema cu plasticul ranforsat este pretul, vezi, de exemplu, iPhone 5C. Sau poate faptul ca trapa de la BMW M6 este facuta din acelasi material va va da ceva teme de gandire. Pentru detalii suplimentare vedeti Top Gear din 12 Februarie 2012, editia online.

  7. Prietene mai urmărește si u un pic piața si ai sa vezi de ce este in stare samnsung…
    Eu dețin un iphone dar nu pot spune ca celelalte telefoane nu sunt bune ……. Ne place sa ne încăpățânăm si sa credem ca iphon e cel mai tare din parcare,nimic mai fals
    Sunt o gramada de telefoane la fel sau chiar mai performante.
    Haideti săi respectam si pe ceilalți si sa nu ne mai batem cu pumnul in piept k nu e Apple miezul di dodoasca

  8. Mario, propaganda anti plastic nu s-a referit niciodata la partea de rezistenta mecanica.
    Chiar crezi ca daca altii ar fi pus metal in capac, propaganda nu ar mai fi desconsiderat telefonul? Sa nu fim naivi …
    Iar acea ranforsare este absolut inutila dpdv al rezistentei mecanice. Daca era necesara fi sigur ca ar fi fost aplicata de mult timp. Nu uita ca exista tablete cu capacele de plastic, daca la acestea merge neranforsat nu cred ca la un telefon de 4 inch era obligatorie ranforsare. De fapt metalul ala e antena telefonului, toata povestea cu ranforsarea este … propaganda.

  9. Nu pot sa cred . Cica , ” nu e chiar plastic ” :))) voi care criticati tot ce inseamna plastic , eu unde scuip , nu mai ling , dar voi sunteti mai rau ca tiganii . Zi adevarul , cumperi pentru logo , sa fii cel mai tare printre prietenii tai , ca aici nu mai poate fi vorba de inovatie , e aceeasi marie cu alta palarie .

  10. Galaxy s4 e din plastic dar e un telefon serios… Nu iti e rusine sa il scoti intr-o sedinta…

    Iphone 5C zici ca e una din jucariile copilului…

  11. Da bulicos, dar 5C nu se adreseaza celor seriosi, caci exista 5S. Desi nu am dubii ca vor exista foarte multi din lumea “executive” care vor detine un 5C; nu chiar toti sunt la costume negre si sobri.
    Aici androizii pierd firul, nu produsul de top este de,plastic, ci cel low-end,msi chiar si acela are un feeling mai bun ..

  12. @dany prietene si eu am televizor Samsung. Dar credema ca nu se compara cu Iphone-ul.
    Aaaa stai Apple nu produce televizoare si nici aspiratoare si… nici….
    Parca produce di tati Samsung atunci sunt buni. Oare di tati? Aaaa soft nu produc. Cam despre asta este vorba.

  13. Sa înțeleg k u esti un mare fan al sistemului…..foarte bine,dar nu putem sa spunem k Apple e cel mai ce si ceilalți sun niste micuti verzi s.a.m
    Are si androidul părțile lui bune km de altfel os are o gramada de lipsuri…
    Repet:am iphon dar respect concurenta…..si cu asta am încheiat
    O zi buna sa aveti

  14. Stiu k androidul aparține de Google ,dar asta nu schimba nimic…..
    Personal cred k ar trebuii sa ne impartasim experiența cu ceilalți si nu sa ne porcim pe toate site-urile.
    Ce ar însemna sa fie o lume plină de produse Apple ???fara concurenta nu se poate, si trebuie respectata

  15. Gobert, Samsung a produs sistemul de operare Bada. In prezent acesta este integrat in Tizen alaturi de MeeGo al celor de la Nokia si Intel. Proiectul nu este abandonat, este o alternativa la Android pentru cazul in care Google se porceste. Ceea ce nu prea cred.
    Deci Samy produce soft, ca sa dau un raspuns direct. Dar au adoptat Android pentru ca e mai bun.

  16. Discutiile au degenerat , departe de tema articolului.
    Dacă v-ati fi priceput si pasionar de chimie , ati fi știu ca plasticul ai policarbonatii sunt mana in mâna.
    Dacă ati fi vizitat o fabrica specializată in injecția produselor de plastic ar fi o experiență de neuitat.
    Sunt niste granule de plastic , intr-un utilaj ele sunt impinse si încălzite până devin o pastă.
    Se injecteaza intr- o matrita , cu insertii de metal sau nu , ranforsata sau nu … apoi se raceste brusc si avem apoi un capac de WC, un capac de samsung sau o carcasa de apple.