Prima Pagina Apple Apple angajeaza ingineri care sa dezvolte iDevice-uri care se incarca folosind energie...

Apple angajeaza ingineri care sa dezvolte iDevice-uri care se incarca folosind energie solara

  Dupa publicarea de diverse brevete de inventie in care sunt descrise diverse metode prin care iDevice-urile ar putea fi incarcate folosind energie solara, ei bine iata ca Apple cauta acum sa angajeze ingineri capabil sa produca aceste dispozitive. Intr-o oferta de munca publicata pe propriul website, cei de la Apple listeaza calificarile necesare si descrierea viitorului job, compania dand foarte clar de inteles ca vrea prototipuri de iDevice-uri care se incarca folosind energia solara. Apple intentioneaza sa aplice o folie subtire care sa contina tehnologia necesara incarcarii, aceasta avand rolul de a prelungi autonomia bateriei dispozitivelor.

  Apple este doar una dintre companiile interesate sa implementeze acest gen de tehnologie in terminale mobile, ea avand beneficii extrem de mari pentru utilizatori. Desigur ca de ani de zile se testeaza implementarea in smartphone-uri a posibilitatii de incercare folosind energia solara, insa deocamdata nimeni nu a reusit sa produca un dispozitiv bun care sa aiba aceasta functionalitate si este de ajuns ca o companie precum Apple sa lanseze un terminal cu aceasta caracteristica pentru ca lumea intreaga sa imbunatateasca tehnologia.

  • Cristi

    Hai ca astia devin mai mult decat penibili! Nu sunt in stare sa schimbe un design de patru generatii sau sa aduca niste functii deja banale in ios si se gandesc la avioane…Probabil o sa avem si asa ceva pe iphone 10, care evident, va fi identic cu ip 4, 4s, 5, 5s…

  • Florin.S

    LG a avut un telefon la care capacul din spate se putea inlocui cu un capac ce permitea incarcarea solara a telefonului. Era vorba de 1h la soare pentru cca 10 minute de convorbiri telefonice. LG GD510 se numea telefonul. Gasiti pe gsmarena un review.

  • Florin.S

    Asa ca nu vad de ce ar fi o problema pt apple sa implementeze asa ceva si nici ca ar fi un lucru rau. Chiar ar fi super.