Prima Pagina Apple iOS 7 LockScreen si Notifications Center – toate noutatile (Video)

iOS 7 LockScreen si Notifications Center – toate noutatile (Video)

[youtube]http://youtu.be/ajsm3z8pyjY[/youtube]

  Daca nu ati sesizat inca, va spun eu acum ca in iOS 7 Apple a modificat atat LockScreen-ul, cat si Notifications Center-ul, iar in clipul video de mai sus le aveti prezentate pe ambele. Incepem cu LockScreen-ul care a fost mult simplificat, majoritatea elementelor grafice fiind eliminate, rezultatul final fiind asemanator cu cel al unei teme din seria LS, teme care au inceput sa apara din ce in ce mai des in Cydia. LockScreen-ul permite in momentul de fata utilizarea de wallpaper-uri animate si este mai placut la vedere, insa din pacate afiseaza mai putine notificari decat in trecut si asta din cauza schimbarilor de design.

  In ceea ce priveste Notifications Center-ul, Apple a decis sa ne lase fara widget-uri in iOS 7, astfel incat totul arata precum in imaginea de mai sus. Informatiile sunt afisate intr-un format nou, aerisit, nu chiar atat de grozav, insa probabil aceasta nu va fi si versiunea finala. Separat de design, Apple a implementat acum 3 categorii mari si late pentru Notifications Center, prima afisand toate notificarile importante pentru ziua curenta, plus informatii despre vreme si bursa, a doua afisand toate notificarile trimise de catre aplicatii, iar a treia notificarile necitite.

  Acestea sunt LockScreen-ul si Notifications Center-ul din iOS 7, sper sa va obisnuiti rapid cu ele.

 • nsgremp

  cum fac sa imi apara detaliile despre vreme?

 • Nicolae Alexandru

  Nu cred ca mai merge pusa aplicatia de Weather in notification center. Urat, chiar era la mai usor cu ea acolo…

 • AlexS

  Trebuie activata din location services, iar in scurt timp apare.

 • Sparxxx

  Cum a zis si AlexS, trebuie activata din location services si apare… insa intr-un alt fel :). Nu mai apare grafic ci doar text. Dupa cum vezi si in prima poza din articol “Mostly sunny…”

 • icetkk

  Merge să ai informaţii despre vreme în Notification Center, doar că nu sunt grafice, ci text.

 • Dragosss

  @zaone, am o intrebare, dupa restore, cand se pune back up-ul se pun si bug-urile precedente sau se pune un soft curat, doar cu bug-urile care le are el?!

 • alex

  dar am vazut cate fundaluri ptr IOS 7 cu niste mingii si daca miscai ecranul cand era blocat se miscau si mingiile…este valabil doar ptr iphone 5 si iphone 5S ?

 • Alexz

  Nu inteleg.
  Inainte mergea weather-ul si fara sa am “location services” activat. acum ce pot face sa fie asa?