Apple creste cu o treime productia de terminale iPhone 5S aurii din cauza cererii mari

  Probabil putini ar fi crezut ca versiunea aurie a iPhone 5S se va dovedi a fi cea mai populara dintre toate cele lansate de catre Apple, compania intrand in randul scepticilor. In aceasta idee probabil au fost fabricate putine unitati cu aceasta culoare si ele sunt indisponibile in toate magazinele Apple, iar compania si-a anuntat partenerii ca trebuie sa mareasca, cu o treime productia acestui model. In Asia versiunea aurie a iPhone 5S s-a dovedit a fi un real succes, insa nu doar acolo exista cerere foarte mare pentru dispozitiv, in SUA acesta fiind primul model pentru care timpii de livrare au crescut foarte mult.

Apple has asked its suppliers to increase production of the gold-colored iPhone 5S by an additional one-third after seeing strong demand, people familiar with the situation said. It isn’t clear whether there are currently supply constraints manufacturing the new iPhone.

  Avand in vedere ca Apple cere abia acum o crestere a productiei acestui model, vor trece cateva saptamani de zile pana in momentul in care unitatile vor ajunge in magazinele sale si cele ale partenerilor, deci daca asteptati sa achizitionati un asemenea model din afara Romaniei, ar fi bine sa va “inarmati” cu si mai multa rabdare.