iPhone 5S au fost lansate in SUA si Canada cu timpi de livrare de pana la 2 saptamani

   SUA si Canada au ramas ultimele tari in care iPhone 5S trebuia lansat, iPhone 5C fiind disponibil pentru precomanda de o saptamana de zile. Lansarea dispozitivului a venit cu timpi de livrare de 1 – 3 zile lucratoare pentru toate modelele, dar asta in magazinul online Apple, deoarece in magazinele unor operatori erau listate perioade de livrate de cateva saptamani de zile. Modelele disponibile codate pe operatorii din SUA sunt livrate, aparent, in timp util de catre Apple, in timp ce modelele decodate, functionale pe reteaua T-Mobile, sunt livrate in 7 – 10 zile lucratoare.

  Desi cei de la Apple listeaza timpi de livrare de doar 1 – 3 zile lucratoare, problema este ca acele terminale comandate cu acel timp de livrate, ajung de fapt la utilizatori in aproape 2 saptamani de zile, adica pana in data de 3 octombrie. Nimeni nu stie deocamdata de ce exista o diferenta atat de mare intre timpul de livrare listat acolo si timpul de livrare oferit de catre compania Apple, insa se pare ca urmeaza o perioada lunga de asteptare pentru cei interesati sa cumpere noile dispozitive din magazinele online ale Apple.

  Despre lansarea din Canada voi spune doar ca timpii de livrare sunt mai mare si daca luam in calcul faptul ca ei nu sunt reali, atunci probabil acolo utilizatorii vor primi terminalele la o luna de la comanda plasata acum.