Prima Pagina Apple iOS 6 pentru Apple TV a fost lansat de catre Apple

iOS 6 pentru Apple TV a fost lansat de catre Apple

  La doar doua zile de la lansarea iOS 7, compania Apple a lansat si iOS 6 pentru Apple TV, aceasta versiune putand fi instalata atat pe Apple TV 2G, cat si pe Apple TV 3G. Noua versiune a iOS pentru Apple TV aduce pentru utilizatori sistemul iTunes Radio, disponibil oficial doar in SUA, posibilitatea de a rula orice continut multimedia prin AirPlay direct din iCloud, sistemul iCloud Photos and Videos, iTunes Music Store si sectiunea de Podcast-uri. Toate aceste noutati sunt disponibile pentru toate cele 3 modele ale Apple TV, asa ca nu trebuie sa va faceti griji daca aveti un model vechi.

  iOS 6 pentru Apple TV poate fi descarcat de aici :

 1. Apple TV 2G;
 2. Apple TV 3G;
 3. Apple TV 3G 2013(3,2).
 • Iordache Mihnea

  Am incercat sa fac update la versiunea iOS 6, dar dupa ce si-a facut update-ul, Apple TV a solicitat sa se conecteze la iTunes prin cablu. Nu pot sa il resetez cumva? Acum imi apare numai imaginea cu AppleTv si cablul spre iTunes si Apple TV e blocat. Poate sa ma ajute cineva?

 • integratorul

  La fel am patit si eu.

 • integratorul

  http://support.apple.com/kb/HT4367
  A mers dupa 2 incercari si o ora fara tensiune.

 • Iordache Mihnea

  Apple a retras update-ul pentru Apple TV in urma problemelor create si reclamatilor : Apple pulls Apple TV update amid bricking complaints
  http://www.idevice.ro/2013/09/22/apple-retrage-ios-6-pentru-apple-tv/