iTunes 11.1 blocheaza posibilitatea de a utiliza ipsw-uri iFaith

  iFaith este un program dezvoltat de catre hackerul iH8sn0w, el permitand generarea de custom ipsw-uri cu SHSH-uri pentru a face restore la orice versiune a iOS pentru care aveti acel SHSH. Programul este capabil inclusiv sa preia SHSH-uri din terminalele voastre, insa vorbim doar despre terminalele iPhone 3GS, iPhone 4 si iPod Touch 4G daca ne raportam la iOS 6. Daca ne raportam la iOS 7, atunci doar iPhone 4 ar putea fi utilizat pentru restore cu custom ipsw-uri, insa din pacate iTunes 11.1 blocheaza acest lucru pe PC-uri cu Windows OS si pe Mac-uri.

  iH8sn0w, hackerul care a dezvoltat iFaith, a confirmat prin intermediul contului sau Twitter aceasta problema si desigur ca va lucra la rezolvarea ei, insa deocamdata nu se stie daca va reusi sa faca acest lucru sau nu.

5 COMENTARII

  1. Nu este asa simplu… formatul fisierului Library s-a schimbat asa ca pierzi toate playlist-urile si legaturile cu aplicatiile deja salvate.

    In plus nu merge direct downgrade ci intai se dezinstaleaza Itunes, Apple Mobile Device Support, Apple Application Support si apoi se instaleaza un Itunes 11.0.5 sau mai vechi.

    Eventual se poate si restaura biblioteca cautand in directorul Users\%USERNAME%\Music\Itunes\Previous iTunes Libraries versiunea de biblioteca dinaintea instalarii Itunes 11.1.

    Apple a decis sa scoata terminalele cu jailbreak din joc.

  2. Draga TudorD, nu pricep de ce trebuie sa-ti salvez tie muzica si aplicatiile, cind aici vorbim doar de downgrade.
    Se poate face downgrade pentru Iphone 4 GSM daca ai salvate SHSH pentru ios 6.1.2 ? Asta e
    intrebarea ?
    Inca o data : Se poate face downgrade pentru Iphone 4 GSM daca ai salvate SHSH pentru ios 6.1.2 ?