iPhone 5S vs iPhone 5 – primele benchmark-uri demonstreaza diferentele majore in ceea ce priveste performantele

 

  V-am prezentat zilele trecute benchmark-uri in care iPhone 5S era comparat cu principalele smartphone-uri high-end de pe piata, insa acum vedem si o comparatie detaliata cu iPhone 5, modelul lansat anul trecut de catre compania Apple. Dupa cum puteti vedea deja din imagini, iPhone 5S este de 2 ori mai rapid decat iPhone 5 in rezultatele finale, software-ul utilizat pentru benchmark fiind compatibil cu arhitectura de 64 de biti a chip-ului A7 care are tot un procesor dual-core tactat la 1.3 GHz, aceleasi specificatii fiind disponibile si pentru iPhone 5.

  Acestea fiind spuse, va las pe voi sa analizati fiecare aspect al benchmark-urilor si sa vedeti unde anume a imbuntatit Apple foarte mult performantele terminalului.

 

5 COMENTARII

  1. Sunt suficiente bench-urile de browser pentru ca la astea i5s sta foarte bine.
    La capitolul performante 3d Snapdragon 800 si Tegra 4 domina (da, Hans, s-au facut teste cu 3DMark dar nu au iesit bune. Nu mai spune la nimeni, te rog).

  2. Nu e acelasi processor – e un Cortex A8 in 5s si un Cortex A7 in 5 – amandoua modificate de Apple. Doar ruleaza la aceeasi frecventa .