Castigatorii – Concurs: Castiga unul dintre cele 10 abonamente iDevice.ro

  In luna iunie lansam abonamentele pentru iDevice.ro, o metoda prin care eu v-am dat posibilitatea de a deveni membri inregistrati, de a sustine comunitatea iDevice.ro si de a ascunde reclamele vizibile pe website. Avand in vedere succesul pe care l-au avut abonamentele, m-am gandit sa va ofer posibilitatea de a incerca 10 dintre ele pentru a vedea ceea ce pierdeti, in cazul in care inca nu ati incheiat unul. Pun la bataie 10 abonamente de pentru o luna de zile, 10 comentatori norocosi putand utiliza iDevice.ro si putand avea toate beneficiile unui membru inregistrat.

  Pentru a participa la concurs trebuie doar sa lasati un comentariu cu textul Particip.

UPDATE – Castigatorii sunt : pashamangl Valentin Vladescu , Daniel39 , geox , Roland, InTheMix , DmCFlorinmihai23 , Florian , MariusM .

Codurile vor fi trimise in cursul zilei de maine.

Florian, sa revii cu o adresa de email valida pentru ca cea cu care ai participat la concurs NU exista : 

” Delivery to the following recipient failed permanently:

dinu.florian58@yahoo.ro

Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain yahoo.ro by mx-eu.mail.am0.yahoodns.net. [188.125.69.79].

The error that the other server returned was:
554 delivery error: dd This user doesn’t have a yahoo.ro account (dinu.florian58@yahoo.ro) [0] – mta1184.mail.ir2.yahoo.com  “

440 COMENTARII

  1. @Zaone nu se poate cumva lega abon de imei-ul telefonului, sa nu dau logare de fiecare data, ca sa-mi dispara reclamele ??? Sau exista vreo metoda de a ramane logat ???