Casa in care a copilarit Steve Jobs ar putea fi transformata in intr-un muzeu

  Cu peste trei decenii in urma compania Apple a fost fondata in garajul familiei Jobs din Los Altos, California, compania avand sediul acolo pentru o buna perioada de timp inainte ca produsele sale sa atraga interesul unui investitor. Avand in vedere ca aceasta casa este vizitata anual de catre multe persoane, Comisia pentru monumente istorice din Los Altos va analiza posibila introducere a casei in lista de locatii istorice din Los Altos. In cursul zilei de astazi membri ai comisiei urmeaza sa viziteze locatia pentru a vedea daca ea poate face parte din aceasta lista, iar daca rezultatul va fi favorabil, casa si imprejurimile sale urmeaza sa fie prezervate.

The family home where a young Steve Jobs built the first Apple computer may soon become a protected historical site. The seven-member Los Altos Historical Commission has scheduled a “historic property evaluation” for the single-story, ranch-style house on Monday. If the designation is ultimately approved, then the house on 2066 Crist Drive in Los Altos, California, will have to be preserved.

  Aceasta miscare facuta de catre cei din Los Altos este cat se poate de normala si cel mai probabil trebuia facuta cu foarte mult timp in urma, avand inv edere ca locatia este extrem de interesanta pentru extrem de multe persoane.