Orange TV ofera TV gratuit si mai multe posturi pentru abonati

  Orange Romania a anuntat in cursul acestei zile lansarea unei noi promotii pentru serviciu Orange TV, noii clienti beneficiind de reducerea integrala a taxei de abonament pentru o perioada de 3 luni de zile si de reducerea cu 50% a taxei pentru echipamentele HD pe toata perioada contractuala. Mai mult decat atat, Orange ofera tuturor clientilor, indiferent de abonament, acces gratuit in prima luna de abonament la toate canalele incluse in abonamentul de top, daca incheie un contract pentru o perioada de 24 de luni. Clientii Orange beneficiaza in continuare de instalarea gratuita a Orange TV, clientii noi putand plati esalonat instalarea pe toata perioada contractului.

  Separat de aceasta promotie, cei de la Orange anunta extinderea numarului de canale cu inca 10, Fashion Box HD, France 24, Mezzo Live HD, Motorvision HD,Museum Channel HD, MyZen TV HD, PVTV HD, Sundance Channel HD, Trace Tropical HD si Travel Mix fiind introduse. Combinand totul si cu aplicatia Orange TV Go, aveti o solutie completa pentru vizionarea de posturi TV acasa si on the go. Mai multe detalii aveti in comunicatul de presa de mai jos.

Orange TV oferă acum 3 luni de abonament gratuit pentru televiziune pe toate ecranele

Bucureşti, 24 septembrie 2013. Orange lansează o nouă ofertă pentru serviciul Orange TV, serviciul de televiziune cu cele mai multe canale HD de pe piaţă. Până pe 13 noiembrie, abonaţii Orange care aleg serviciul Orange TV beneficiază de reducerea integrală a taxei de abonament pentru 3 luni şi de reducerea cu 50% a taxei pentru chiria echipamentelor HD, pentru care vor plăti 1,5 euro/lună în loc de 3 euro/lună pe toată perioada contractuală.

Astfel, un abonat Orange care optează pentru abonamentul Local HD poate plăti în primele 3 luni doar 1,5 euro/lună, taxa pentru chiria echipamentelor HD, iar începând din a patra lună şi taxa de abonament în valoare de 3,5 euro/lună.

În plus, indiferent de abonamentul ales – Local HD, World HD şi Universe HD – clienţii vor avea acces în prima lună la toate canalele incluse în abonamentul Universe HD. Oferta este valabilă pentru o perioadă minimă contractuală de 24 de luni.

Abonaţii la serviciile de telefonie Orange care activează un abonament Orange TV pentru 2 ani beneficiază gratuit de instalarea şi de activarea serviciului. Clienţii care nu beneficiază de această ofertă pot plăti instalarea şi activarea serviciului eşalonat pe toată durata perioadei minime contractuale. 

televiziune oricând şi oriunde

O altă noutate este extinderea numărului de canale care pot fi urmărite pe mai multe tipuri de ecrane. După ce în urmă cu o săptămână serviciul Orange TV a fost lansat şi pentru smartphone şi tabletă prin Orange TV Go, cu 52 de canale disponibile pe mai multe ecrane, acum numărul canalelor s-a îmbogăţit cu 10. Canalele nou introduse sunt: Fashion Box HD, France 24, Mezzo Live HD, Motorvision HD,Museum Channel HD, MyZen TV HD, PVTV HD, Sundance Channel HD, Trace Tropical HD şi Travel Mix.

Serviciul Orange TV poate fi urmărit pe smartphone şi tabletă cu ajutorul aplicaţiei Orange TV Go, disponibilă pentru sistemele de operare Android şi iOS. Pe PC, serviciul poate fi accesat pe site-ul https://tvgo.orange.ro/ .

serviciu accesibil pe 3 televizoare

Dacă la lansare un abonament Orange TV putea oferi serviciul pe maxim 3 dispozitive în total – 2 televizoare şi un PC – acum serviciul poate fi urmărit pe 6 dispozitive – maxim 3 televizoare, un PC, un smartphone şi o tabletă.

„Datorită dispozitivelor mobile şi tehnologiei din ce în ce mai performante, acum putem profita de orice moment pentru a avea acces la informaţie şi divertisment. Românii iubesc televiziunea, foarte mulţi se uită la televizor acasă şi tot mai mulţi urmăresc ştiri, filme şi videoclipuri în metrou, în staţiile de autobuz sau la birou, în pauză. Pentru ei şi pentru cei care urmează să descopere cât de simplu este acum să ai televiziune oricând ai puţin timp liber am gândit şi am dezvoltat serviciul Orange TV, primul serviciu de televiziune disponibil pe televizor, PC, smartphone şi tabletă din România.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Mai multe informaţii despre noua ofertă Orange TV şi noile canale disponibile pe mai multe tipuri de ecrane se găsesc pe www.orange.ro/tv.