Prima Pagina iPhone 5 iPhone 5 vs iPhone 5S space grey/auriu/argintiu – testul rezistentei la zgarieturi...

iPhone 5 vs iPhone 5S space grey/auriu/argintiu – testul rezistentei la zgarieturi (Video)

[youtube]http://youtu.be/kHgm_NGGTKc[/youtube]

  Am vazut destule drop tests pentru iPhone 5S, insa multi utilizatori au grija ca terminalele lor sa nu “fuga” din buzunare sau din mana in timpul utilizarii, asa ca era nevoie si de un test privind rezistenta la zgarieturi. In clipul video de mai sus vedem un asemenea test facut pentru un iPhone 5 si cele trei carcase corespunzatoare celor trei modele ale iPhone 5S. Din pacate nu avem terminalele reale, exceptand iPhone 5, insa chiar si asa ne putem face o idee foarte buna in legatura cu rezistenta materialului gandit de catre Apple.

  Dupa cum veti vedea si in clip, carcasele au rezistat destul de bine la tentativele reviewer-ului de a le zgaria, diferenta de calitate intre materialele utilizate in iPhone 5 si iPhone 5S fiind clara, noul terminal trebuind sa arate mult mai bine dupa perioade lungi de utilizare.

 • Enigma

  Carcasele alea nu sunt originale!
  Fake

 • Serban

  corect

 • cristi

  cum va dati seama ca nu sunt originale?
  oricum.. asteptam de mult scratch testul asta 🙂 mc!

 • Asta ma intreb si eu. De unde stiti ca nu sunt direct dintr-o fabrica Apple?

 • Khaan

  Pai e mai greu de crezut ca sant carcase originale sutite dintr-o fabrica Apple, de aia credem ca sant fake…logic, nu?

 • antonpann

  1.2. si 5. sunt niste idioti clasici! taximetristi probabil, astia sunt etalonul in romania. “logic, nu?” numai un cretin fara creier mai foloseste clisee din astea.
  in primul rand ce va fute grija daca de unde e carcasa, ati observat esentialul? sigur nu. ideea e ca noua carcasa pe negru nu mai este aluminiu argintiu cu un strat foarte subtire de pigment peste, ci pigmentul e inclus in material, de aia oricat il zgarii nu iese la iveala argintiul de sub.
  dar normal ca frustratul roman trebuie sa comenteze si el nu se poate altfel, trebuie sa aiba si el o parere despre orice, trebuie sa arate ce DESTEPT e cum a realizat el ca alea sunt fake-uri cu ochiul mintii lui. si celalat prost regasindu-se si el in comentariu trebuie sa le dea lectii celorlalti care vezi doamne nu si-au folosit logica cum o foloseste el.