Microsoft cumpara iPhone-uri pentru vouchere de minim 200$ care pot fi utilizate pentru achizitionarea de smartphone-uri Windows Phone

  Acum cateva zile v-am spus ca Microsoft a lansat o promotie prin care ofera vouchere de minim 200$ pentru posesorii de tablete iPad care sunt interesati sa achizitioneze o tableta Surface, ideea fiind de a elibera stocul de tablete inaintea lansarii Surface 2. Nu stim inca daca acest program al companiei a avut succes sau nu, insaMicrosoft se pregateste sa initieze un program prin care va oferi posesorilor de iPhone-uri vouchere de minim 200$ pentru a renunta la terminale si a achizitiona un smartphone Windows Phone.

Microsoft MSFT -0.87% really, really, really wants you to ditch Apple AAPL -0.32% products for its own – so much that in addition to the iPad buyback program it launched a few weeks ago, the company will start buying your iPhones for cash beginning this Friday. The program will offer consumers a minimum of $200 for an iPhone 4S or iPhone 5 in select Microsoft retail stores in the US and Canada. According to an inside source at Microsoft, Microsoft Stores will begin giving a minimum $200 in-store credit for iPhones on Friday as part of its “#timetoswitch” campaign, obviously hoping consumers will use the cash to buy a Windows Phone.

  iPhone 4S si iPhone 5 vor intra in programul celor de la Microsoft, care va accepta dispozitivele la schimb in cateva magazine din SUA si Canada. Aceasta noua promotie face parte din campania #timetoswitch lansata de catre Microsoft cu mai bine de un an de zile in urma pentru a promova smartphone-urile Windows Phone si probabil va avea succes. Cu siguranta vor fi destui posesori de iDevice-uri care vor fi dispusi sa renunte la propriile terminale pentru un Windows Phone, insa per total nu cred ca Microsoft va dobora recorduri de vanzari cu aceste vouchere.