Prima Pagina iPad Microsoft cumpara iPhone-uri pentru vouchere de minim 200$ care pot fi utilizate...

Microsoft cumpara iPhone-uri pentru vouchere de minim 200$ care pot fi utilizate pentru achizitionarea de smartphone-uri Windows Phone

  Acum cateva zile v-am spus ca Microsoft a lansat o promotie prin care ofera vouchere de minim 200$ pentru posesorii de tablete iPad care sunt interesati sa achizitioneze o tableta Surface, ideea fiind de a elibera stocul de tablete inaintea lansarii Surface 2. Nu stim inca daca acest program al companiei a avut succes sau nu, insaMicrosoft se pregateste sa initieze un program prin care va oferi posesorilor de iPhone-uri vouchere de minim 200$ pentru a renunta la terminale si a achizitiona un smartphone Windows Phone.

Microsoft MSFT -0.87% really, really, really wants you to ditch Apple AAPL -0.32% products for its own – so much that in addition to the iPad buyback program it launched a few weeks ago, the company will start buying your iPhones for cash beginning this Friday. The program will offer consumers a minimum of $200 for an iPhone 4S or iPhone 5 in select Microsoft retail stores in the US and Canada. According to an inside source at Microsoft, Microsoft Stores will begin giving a minimum $200 in-store credit for iPhones on Friday as part of its “#timetoswitch” campaign, obviously hoping consumers will use the cash to buy a Windows Phone.

  iPhone 4S si iPhone 5 vor intra in programul celor de la Microsoft, care va accepta dispozitivele la schimb in cateva magazine din SUA si Canada. Aceasta noua promotie face parte din campania #timetoswitch lansata de catre Microsoft cu mai bine de un an de zile in urma pentru a promova smartphone-urile Windows Phone si probabil va avea succes. Cu siguranta vor fi destui posesori de iDevice-uri care vor fi dispusi sa renunte la propriile terminale pentru un Windows Phone, insa per total nu cred ca Microsoft va dobora recorduri de vanzari cu aceste vouchere.

 • Genial,duc un iphone deteriorat estetic…iau banii mai pun ceva si iau alt iphone 😀

 • Ticu

  Vor plange cei care schimba telefonul. Windows Phone ii sub orice critica.

 • Florin.S

  @Ticu +1
  Si eu m-am ofticat cand am vazut cum e windows 8, mai ales ca dadusem un iphone 4 pe un telefon cu W8. Probabil vor fi/sunt si persoane care sunt incantate de wp8, dar in nr. mic.

 • Gabi

  Sorin. Ai inteles gresit, voucheru` ala de 200$ il poti folosi numa ca sa iti cumperi un telefon cu windows 8 adica nokia sau ceva samung .In orice caz nu iphone 🙂 doar nu sunt si ei asa prosti .