Prima Pagina iPad Microsoft cumpara iPhone-uri pentru vouchere de minim 200$ care pot fi utilizate...

Microsoft cumpara iPhone-uri pentru vouchere de minim 200$ care pot fi utilizate pentru achizitionarea de smartphone-uri Windows Phone

iphone 8 precomanda emag banner

  Acum cateva zile v-am spus ca Microsoft a lansat o promotie prin care ofera vouchere de minim 200$ pentru posesorii de tablete iPad care sunt interesati sa achizitioneze o tableta Surface, ideea fiind de a elibera stocul de tablete inaintea lansarii Surface 2. Nu stim inca daca acest program al companiei a avut succes sau nu, insaMicrosoft se pregateste sa initieze un program prin care va oferi posesorilor de iPhone-uri vouchere de minim 200$ pentru a renunta la terminale si a achizitiona un smartphone Windows Phone.

Microsoft MSFT -0.87% really, really, really wants you to ditch Apple AAPL -0.32% products for its own – so much that in addition to the iPad buyback program it launched a few weeks ago, the company will start buying your iPhones for cash beginning this Friday. The program will offer consumers a minimum of $200 for an iPhone 4S or iPhone 5 in select Microsoft retail stores in the US and Canada. According to an inside source at Microsoft, Microsoft Stores will begin giving a minimum $200 in-store credit for iPhones on Friday as part of its “#timetoswitch” campaign, obviously hoping consumers will use the cash to buy a Windows Phone.

iphone 8 precomanda emag romania

  iPhone 4S si iPhone 5 vor intra in programul celor de la Microsoft, care va accepta dispozitivele la schimb in cateva magazine din SUA si Canada. Aceasta noua promotie face parte din campania #timetoswitch lansata de catre Microsoft cu mai bine de un an de zile in urma pentru a promova smartphone-urile Windows Phone si probabil va avea succes. Cu siguranta vor fi destui posesori de iDevice-uri care vor fi dispusi sa renunte la propriile terminale pentru un Windows Phone, insa per total nu cred ca Microsoft va dobora recorduri de vanzari cu aceste vouchere.

emag revolutia preturilor articole
 • Genial,duc un iphone deteriorat estetic…iau banii mai pun ceva si iau alt iphone 😀

 • Ticu

  Vor plange cei care schimba telefonul. Windows Phone ii sub orice critica.

 • Florin.S

  @Ticu +1
  Si eu m-am ofticat cand am vazut cum e windows 8, mai ales ca dadusem un iphone 4 pe un telefon cu W8. Probabil vor fi/sunt si persoane care sunt incantate de wp8, dar in nr. mic.

 • Gabi

  Sorin. Ai inteles gresit, voucheru` ala de 200$ il poti folosi numa ca sa iti cumperi un telefon cu windows 8 adica nokia sau ceva samung .In orice caz nu iphone 🙂 doar nu sunt si ei asa prosti .