Noi benchmark-uri confirma suprematia iPhone 5S in fata competitorilor Android

  Dupa seria initiala de benchmark-uri ale celor de la Anandtech, iata ca astazi avem cateva scoruri noi pentru performantele iPhone 5S si cele ale altor smartphone-uri populare. iPhone 5S, iPhone 5, Sony Xperia Z1, LG G2, HTC One si Samsung Galaxy S4 sunt comparate in aceste teste si vorbim despre performante in ceea ce priveste navigarea web folosind browserele native si performantele grafice in jocuri. Exact precum in cazul benchmark-urilor initiale, si in aceasta situatie vorbim despre un castig fara drept de apel al terminalului iPhone 5S, acesta fiind, in anumite situatii, chiar si de 2 ori mai rapid decat terminalele Android, unele cu procesoare cu de 4 ori mai multe nuclee.

  In ceea ce priveste performantele grafice, terminalul are parte de aceleasi rezultate, ele fiind mult mai bune decat cele inregistrate in testele initiale, semn ca aplicatiile utilizate atunci nu ar fi fost compatibile cu chip-ul A7 si nu ar fi beneficiat de pe urma arhitecturii de 64 de biti pe care dispozitivul o ofera. Acestea fiind spuse, iPhone 5S este, deocamdata, regele smartphone-urilor si probabil abia peste cateva luni de zile vor aparea altele mai puternice.

17 COMENTARII

  1. Nu inteleg unde sunt penibili?..sunt niste teste realizate, nu inventate. Daca ai probe împotriva lor le așteptăm si noi sa le vedem.

  2. Sunt sigur ca “nu” sunt inventate, Nexus 5 nici macar nu exista, dar el apare in benchmark. Patetic, Mario are dreptate.

  3. sunt curios..de unde google nexus 5? in fine adevarul e ca singurele androiduri demne de luat in seama sunt nexusurile, iar anul acesta nexus 5 va fi peste orice alt android, ca sa nu mai vorbesc de pret.

  4. Mi-a ajuns ieri Iphone-ul 5s ,sint foarte incintat de el deoarece am facut saltul de la 4s la 5s din cauza contractului de 2 ani.Amprenta digitala functioneaza peste asteptarile mele,camera este vizibil mai buna comparativ cu camera de la 4s ,pe wifi -ul din casa am realizat o viteza maxima de 42 mbps cu 4s,in general era in jur de 38 mbps iar acum pe Iphone 5s am avut 57 mbps,iar la 3G maxim am avut 6mbps iar acum am 14 mbps.Toate aplicatiile se incarca repede deci sint fericit ca si un copil desi am 40 de ani.

  5. Daca un terminal nelansat apare in benchmark-uri, asta nu inseamna ca ele sunt inventate. Sunt sigur ca stiti de terminalele pentru care apar benchmark-uri pe internet inainte de lansare si cele primite pentru review-uri inainte de lansare.

  6. A nu nu sunt inventate,nu scoate sgs3 scorul ala in sunspider,dar sgs4,am luat primul video dupa youtube cu sgs4 sunspider si ce sa vezi scoate 600 ms,foarte veridice teste,la fel si cu ala cu bacteria.Chiar zaone in primavera cand a avut sgs4 in teste a spus ca bateia este cu milt peste al sau iPhone 5 si ca si-ar dori la iPhone o asa autonomie.
    Iar aia la graphic aratau ca iPhone 5 are autonomie cu 3 ore peste sgs4.

  7. androizii isi rod unghiile de nervi, parca aud … androidul meu este asa de puternic de tractez masina cu el si nu oricum dar in panta cu frana de mana trasa si bagata in viteza :)))

  8. wow acel nexus 5 chiar este nexus 5 pana la urma..abia astept sa apara pt a-l vedea la lucru..daca scoate rezultatele afisate, si chiar daca nu va fi egalul lui iphone 5s dar macar sa fie aproape si cu un pret cu cel putin 1500 ron mai ieftin decat iphone 5s de 32 gb, nici nu mai stau pe ganduri il cumpar. Apple mai trebuie sa munceasca..ce sens sa scoti asemenea rezultate bune daca ai o baterie mediocra si un orificiu de ecran. Ganditi-va a obtinut rezultate atat de bune dpdv grafic insa la ce folos? un joc pe un ecran de 4,5-4,7 inchi arata incomparabil mai bine decat pe ecranul iphone 5s care are si rezolutie inferioara. Nu voi cumpara iphone decat daca are ecran de 4,3-4,5 inchi (marimea perfecta pt un smartphone operabil cu o singura mana), o baterie care sa ma tina macar o zi si jumatate si o camera cu un senzor de macar f/2.0 si de 1/1,5 cu 13 megapixeli si cu acelasi design. Punct. La un asemenea pret trebuie sa fie aproape perfect.

  9. Pe 3d mark pe primul loc se afla s4 varianta qualcomm de 2,3 Ghz obtinand vreo 18000 de puncte. Iphone 5s are vreo 14000 de puncte… Chiar nu stiu ce sa mai cred. Avand in vedere rezolutia dubla a lui s4 fata de 5s si scorul obtinut rezoluta o putere de procesare cel putin dubla fata de 5s…

  10. Mă întreb care ar fi performanța unui smartphone cu ecran de rezoluție 240×400 pixeli… Este clar că în testele grafice un ecran cu rezoluție mai slabă oferă performanțe sporite unuia cu rezoluție mai mare.
    În plus, competitorii din tabăra Android nu aveau de ce să pluseze atâta vreme cât iPhone 5 era atât de slăbuț; altminteri, nu ar mai fi putut oferi ceva în plus la generația următoare.

  11. gata mam convins imi iau iphone )) .. sincer miam luat HTC one fiindca e cel mai premium telefon daca doream benchmarc imi laum S4 plus 😉

  12. @games nu stiu de unde ai scos tu acel 600in sunspider cand eu pe al meu s4 quad-core am obtinut 1118.5! S4 esteun telefon care ma dezamagit profund, abia astept sa scap de el!

  13. MBogdan inainte asa se scria ! Noi astia mai “batrani ” asa am invatat . Mai intreaba ! Articole de genul asta demonstreaza locul fiecaruia …dispositiv