Prima Pagina 4G Vodafone Romania sustine ca a fost certificata ca avand cel mai bun...

Vodafone Romania sustine ca a fost certificata ca avand cel mai bun serviciu de date mobile, pe smartphone si pe modem, din Romania

  Astazi operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania a publicat un comunicat de presa prin care anunta ca a fost certificata de auditorul independent p3 communications pentru cel mai bun serviciu de date mobile, pe smartphone si pe modem, dintre toate retelele LTE/UMTS/GSM din Romania, in zonele metropolitane. Practic aceasta certificare ne spune ca in orasele mari din Romania, si in zonele adiacente lor, Vodafone Romania ar avea cel mai bun serviciu de date mobile in cazul tuturor tipurilor de conexiuni, iar mai multe detalii aveti in comunicatul de presa de mai jos, inclusiv certificarile primite de catre companie.

  Sunt curios ce parere aveti voi, clientii Vodafone, despre aceasta certificare.

Reteaua Vodafone Romania a fost certificata pentru cel mai bun serviciu de date pe smartphone si cel mai bun serviciu mobile broadband din zonele metropolitane ale Romaniei

 • Vodafone Romania a fost ceritificata de auditorul independent  p3 communications pentru “cel mai bun serviciu de date pe smartphone” si “cel mai bun serviciu de date mobile broadband” dintre toate retelele LTE/UMTS/GSM, in zonele metropolitane din Romania
 • Campania de masurare a performantei retelelor a fost efectuata de p3 communications, intre 5 – 31 august 2013, in 19 orase

Bucuresti, 25 septembrie  2013 – Vodafone Romania a fost certificata de auditorul independent p3 communications pentru cel mai bun serviciu de date mobile, pe smartphone si pe modem, dintre toate retelele LTE/UMTS/GSM din Romania, in zonele metropolitane.

Comparativ cu celelalte retele LTE/UMTS/GSM, masuratorile au aratat ca Vodafone Romania ofera: “cel mai bun serviciu de date pe smartphone” si “cel mai bun serviciu de date mobile broadband”.

Campania de masurare comparativa a performantei s-a desfasurat intre 5 si 31 august 2013, in 19 orase: Arad, Bacau, Baia Mare, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures si Timisoara. Testele au fost realizate stationar si in mobilitate.

Serviciile care fac obiectul fiecareia dintre cele doua certificari sunt: navigarea pe Internet, download de date, upload de date si videostreaming youtube. 

Zonele metropolitane ale oraselor includ o parte dintre localitatile invecinate(de ex: Bragadiru, Chiajna).

Aceasta este cea de-a patra certificare oferita Vodafone Romania de catre p3 communications pentru performantele retelei.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 409 milioane de clienti, la 30 iunie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

 

 • KlaudiNhO

  Daaaaaaaaaaa … 😉

 • cipri

  Eu locuiesc in dumbravita,la 2 km de timisoara,si in casa am 2 linii la semnal,ba chiar imi pica cate odata(pe 3G).poate in reteaua 2g totul e bine si frumos,dar in 3g mai au de lucrat.

 • alex96

  dislike :)))…..scuze dar sunt fan orange deci nu imi place vodafone 😛

 • Georgian

  Orange au acoperire mai buna in continuare la nivel national fata de vodafone. Posibil ca vodafone sa aiba o viteza mai buna in zonele metropolitane dar e prea mica diferenta intre vodaf si orange.

 • NicKel

  GO RED, NOT GREEN… dupa cum am mai sustinut in alte randuri: votez DA pentru calitate (RED carrier), si NU pentru cantitate (GREEN carrier)…
  Si ca sa nu ne-auzim vorbe, pot sa pariez ca nemtii de la p3 nu au “vandut” certificarea in discutie 😉
  Sariti pe mine 😛

 • Kavano

  Eu sunt pe vodafone si in Oradea in reteaua 3g iP4 rar am semnal full, si e destul de lent. Sa nu vorbim de situatia de la tara, la 25 de km de oradea in reteaua 2g in casa am 2, 3 linii maxim. E pur si simplu varza vodafone la acest capitol, daca nu ar avea abonamente asa bune cred ca multi ar fi renuntat deja.

 • Andrei

  Eu am avut si orange si vdf si cosmote si digi; sincer cel mai mulțumit am fost de orange motiv pentru care am si renunțat la cealalte … Cu orange am semnal cam peste tot… Nu zic ca nu e bun vdf, sa nu fiu înțeles greșit… Dar, mie orange mi se pare mai bun (e doar o părere personală)

 • zed

  Orange ofera viteze mult mai mari in orasele mari si chiar si in sate. Vodafone pe langa vitezele care abia ating 7 Mbs, daca ai noroc, au O MARE PROBLEMA: BLOCHEAZA VOIP.
  mare magarie. din cauza asta eu personal am renuntat la serviciile lor si m-am mutat la concurenta. rusine Vodafone

 • Radu

  Ambele retele sunt la fel de bune. La ambele exista zone cu si fara semnal full.

 • DRAKOS78

  Confirm

 • MrUnivers

  Eu am abonament in rețeaua vodafone si in rds. Sigur ,rds mai au de recuperat fata de orange si Vodafone ,dar si daca o fac ,au tarife imbatabile la minute si date ,nu fac reclama la rds doar aduc in discuție rețeaua..de ex 5gb date mobile la 7’2 Mbps pt 2 euro sau pe acolo.

 • Valeriu

  Din punctul meu de vedere nu exista încă rețea care sa fie mai bună ca Orange. Punct! Poate sa spună cine ce vrea… Asta e adevărul…!

 • alex96

  @Valeriu perfect de acord sa nu uitam cine are peste 8 milioane de abonati adica orange 🙂

 • Radu Emanuel

  Am fost client vodafone si regret asta! Preturi mari trafic putin si viteza redusa in rest tot ce se prezinta bun despre ei e doar marketig platit de clientii inca naivi!

 • Todz

  Nu stiu de ce toata lumea ridica in slavi Orange, am vodafone de 5 ani, abonament de date de vreo 3 ani, nu am avut niciodata nicio problema si sunt mai tot timpul pe drum, am iphone 5 pe care il cuplez la sistemul audio de la masina si folosesc permanent 3g-ul, ascultand un radio din america. Sunt foarte putine zonele in care mi se intrerupe semnalul. In schimb am avut pana acum 1 an si de la orange abonament (al prietenei), clienta fidela, cred ca avea peste 6 ani de cand avea abonamentul, pe langa faptul ca la noi in casa, la etajul 4 in centrul Craiovei aveai la semnal 2 liniute la 2g (de 3g nu mai vorbesc) si-au mai batut joc si de ea umflandu-i nota de plata in ultimul an. In momentul de fata e in proces cu ei.
  Pot sa va spun ca mai am inca 3 prieteni in aceeasi situatie pentru care au renuntat la orange.
  O seara buna.

 • Ed

  Merge ok în aer liber, dar cum intri în bloc/casă/clădire se cam rupe filmul. Fără să mai zic că VDF nu are și suport EDGE. Trece din 3G direct în GPRS.

 • Nicu’

  Dupa o perioada de 13 ani in care am fost client connex initial, vodafone ulterior, e timpul sa ma rup de reteaua asta menegeriata de niste fomisti oportunisti. Nu m-au bagat odata in seama, sa-mi ofere ceva, o reducere la ceva, un mar, o ciocolata, un discount. Un ceva sa ma simt si eu bagat in seama intr-un fel sau altul. Am prieteni si rude pe Orange, in fiecare an primeau reduceri la telefoane noi sau chiar telefoane mocca, pt modelele mai ieftine, sa nu mai zic de reduceri la accesorii gen, incarcator auto, carcase, etc. Rusine VomaFone !

 • BogdanTam

  Vodafone e super retea, eu toate probleme avute le-am rezolvat amiabil cu telefoane scurte si concise (blocare VoIP nu am pentru ca sunt client fidel si stiu sa cer, am avut facturi umflate de iPhone -de nebun noaptea- si mi-au anulat traficul consumat astfel, semnal am 3G peste tot pe unde ma duc, inclusiv in mediul rural).
  Asa ca de hateri, troli si fanboys cred ca suntem toti satui.

  PS: am si un abonament de date Orange H+ si dupa ce ca merge prost (in Bucuresti, culmea), aia de la relatii cu clientii mai sunt si nesimtiti, abia astept sa termin contractul.

  Concluzia: dupa cum stii sa iti respecti clientii, asa ii ai…

 • DlAleXXX

  O gramada de milogi… Cei de la Gaz sau de la Electrica va suna sa va dea reducere la facturi sau la becuri ?