Vodafone Romania sustine ca a fost certificata ca avand cel mai bun serviciu de date mobile, pe smartphone si pe modem, din Romania

  Astazi operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania a publicat un comunicat de presa prin care anunta ca a fost certificata de auditorul independent p3 communications pentru cel mai bun serviciu de date mobile, pe smartphone si pe modem, dintre toate retelele LTE/UMTS/GSM din Romania, in zonele metropolitane. Practic aceasta certificare ne spune ca in orasele mari din Romania, si in zonele adiacente lor, Vodafone Romania ar avea cel mai bun serviciu de date mobile in cazul tuturor tipurilor de conexiuni, iar mai multe detalii aveti in comunicatul de presa de mai jos, inclusiv certificarile primite de catre companie.

  Sunt curios ce parere aveti voi, clientii Vodafone, despre aceasta certificare.

Reteaua Vodafone Romania a fost certificata pentru cel mai bun serviciu de date pe smartphone si cel mai bun serviciu mobile broadband din zonele metropolitane ale Romaniei

  • Vodafone Romania a fost ceritificata de auditorul independent  p3 communications pentru “cel mai bun serviciu de date pe smartphone” si “cel mai bun serviciu de date mobile broadband” dintre toate retelele LTE/UMTS/GSM, in zonele metropolitane din Romania
  • Campania de masurare a performantei retelelor a fost efectuata de p3 communications, intre 5 – 31 august 2013, in 19 orase

Bucuresti, 25 septembrie  2013 – Vodafone Romania a fost certificata de auditorul independent p3 communications pentru cel mai bun serviciu de date mobile, pe smartphone si pe modem, dintre toate retelele LTE/UMTS/GSM din Romania, in zonele metropolitane.

Comparativ cu celelalte retele LTE/UMTS/GSM, masuratorile au aratat ca Vodafone Romania ofera: “cel mai bun serviciu de date pe smartphone” si “cel mai bun serviciu de date mobile broadband”.

Campania de masurare comparativa a performantei s-a desfasurat intre 5 si 31 august 2013, in 19 orase: Arad, Bacau, Baia Mare, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures si Timisoara. Testele au fost realizate stationar si in mobilitate.

Serviciile care fac obiectul fiecareia dintre cele doua certificari sunt: navigarea pe Internet, download de date, upload de date si videostreaming youtube. 

Zonele metropolitane ale oraselor includ o parte dintre localitatile invecinate(de ex: Bragadiru, Chiajna).

Aceasta este cea de-a patra certificare oferita Vodafone Romania de catre p3 communications pentru performantele retelei.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 409 milioane de clienti, la 30 iunie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.