iOS 7 genereaza ameteala si alte probleme pentru utilizatori

  Daca abia v-ati trezit, atunci va recomand sa va asezati comfortabil in scaune, deoarece urmeaza sa cititi cateva dintre tampeniile pe care le mai zic unii utilizatori de produse Apple. Se pare ca dupa instalarea iOS 7, anumite persoane au avut stari de ameteala si de greata, semanatoare celor generate in situatia persoanelor carora “calatoresc cu masina”, efectele parallax si cele pentru zoom parand a genera problemele. Efectele de miscare ale wallpaper-urilor in HomeScreen si cele pentru deschiderea aplicatiilor au generat probleme pentru utilizatori, unii sunand la Apple pentru a se plange din cauza lor.

The zoom animations … are literally making me nauseous and giving me a headache. It’s exactly how I used to get car sick if I tried to read in the car. I had severe vertigo the minute I started using my iPad with iOS 7. Lost the rest of the day to it. I had to go home ‘sick’ from work because of the intense nausea due to using my iPhone with iOS 7.I’ve had zero issues with any iOS version prior.

  “Problemele” au fost atat de mari pentru anumiti utilizatori dupa instalarea iOS 7 incat acestia au fost “nevoiti” sa isi ia zile libere de la serviciu pentru a isi reveni, forumul companiei Apple avand cateva sute de raspunsuri intr-un topic dedicat. Unii utilizatori au apelat inclusiv linia de suport a companiei Apple pentru a cere o solutie pentru problema, insa cei din Cupertino nu le-au putut oferi asa ceva, asa ca downgrade-ul la iOS 6 a fost singura solutie in anumite cazuri. Desigur ca majoritatea dintre utilizatori se plang de probleme care par hilare si desigur ca multi dintre ei exagereaza, iar Apple nu va rezolva “problema” aceasta atat de grava.