Prima Pagina Camera iPhone 5S vs Nokia Lumia 925 vs Nokia Lumia 1020 – comparatia...

iPhone 5S vs Nokia Lumia 925 vs Nokia Lumia 1020 – comparatia camerelor

  Daca exista pe piata smartphone-uri ale caror camera sa poata depasi fara drept de apel camera implementata de catre Apple in iPhone 5S, atunci vorbim despre terminalele produse de catre cei de la Nokia. Pana in momentul de fata terminalele destepte ale finlandezilor n-au avut rival in ceea ce priveste capacitatea de a inregistra clipuri video si poze folosind camerele PureView, iar in cazul iPhone 5S lucrurile nu se schimba. Din pacate pentru Apple, camera utilizata in iPhone 5S nu este mai buna decat cele implementate in Nokia Lumia 925 si Nokia Lumia 1020, iar oricine poate vedea acest lucru.

  Nu cred ca vom vedea prea curand terminale care sa contina camere mai bune decat cele implementate de catre Nokia in ultimele sale smartphone-uri Windows Phone si chiar daca sistemul de operare poate fi uneori un dezavantaj, camerele compenseaza intr-o mare masura pentru el.

 • M1ky007

  Haha… Ultimele 3 imagini reprezinta panorame realizate cu cele 3 dispozitive?
  atunci… intrebarea este de ce cu iPhone 5S panorama a iesit perfect, iar cele 2 Nokia au inclinat stalpii aia (sau cosuri de fum)?

 • KlaudiNhO

  Hopa … singurul lucru de la nokia care era superior e istorie

 • phil

  Nu stiu ce vorbesti tu acolo in articol, dar in cele mai multe ipostaze prezentate mai sus, culorile cele mai vi apartin pozelor facute cu 5s .
  Camera din 5s face o treaba foarte buna .

 • adzzz

  glumesti phill ?:)) nu am eu un ochi format da las-o naiba.. si nu mai pun ca pozele nu sunt puse la rezolutia corecta :)… cu toate astea intradevar camera de pe 5s e foarte ok

 • morat

  Sunt niste comparatii idioate aici din unghiuri diferite si zoom uri pe poza diferite. Cred si eu ca nokia e lider la camere dar sincer nu prea iti dai seama. Cel mai bine vezi pe gsmarena la sectiunea tool pictures. Acolo sunt diferente de la cer la pamanat, de la detaliile pozelor pana la culori.

 • Catalin C

  @M1ky007: e irelevant ce spui tu… nu a facut bine/corect cel care a facut pozele. i-o fi tremurat mana…lumia 1020 e peste orice poate concura!

 • Deleteplz

  singurul lucru care mi-a sarit in ochi…este creatura aia mov cu paru in sus :))) de unde pot sa iau si eu unul? 😀

 • Mario

  Eu sunt posesor de gslaxy s4,dar în aceste imagini iPhone e cel mai bun sincer!