Nokia ironizeaza Apple pentru recentele probleme ale Apple Maps

  In urma ironiilor publicate dupa evenimentul de prezentare al iPhone 5S si iPhone 5C, compania Nokia ironizeaza din nou Apple din cauza unei probleme a Apple Maps despre care v-am vorbit in acest articol si care directiona vizitatorii unui aeroport direct spre pista de decolare a avioanelor. Nokia si-a facut un obicei din a “intepa” Apple in ultima vreme, insa n-a avut parte de prea multe laude pentru actiunile sale.

10 COMENTARII

  1. Cand are Nokia un telefon peste iPhone din punct de vedere al calitatii, experientei de utilizare, al popularitatii si al vanzarilor atunci pot sa tot ironizeze.Pana atunci sa stea in banca lor si sa-si vada de treaba.

  2. Ce de copii pe aici … cand Nokia facea 9000 Communicator in 1996, Apple era salvata de la faliment de Microsoft. Mai puneti mana pe o carte, macar pe wikipedia ceva

  3. Acuma, ironie, deschideți aplicatia nemaipomenita Google Maps si cautati orașul Villanova i la Geltru din Spania, vedeți unde va duce :))) va spun ca localitatea este la sud de Barcelona.
    Problema e ca eu chiar trebuia sa ajung in orașul respectiv, si nu mi-a plăcut deloc ca programul mult laudat al celor de la Google m-a trimis in alta parte.

  4. chiar asa ? citesc 4 comentarii de mai sus si imi pun mainile in cap. doar pentru ca nu mai sunt in top asta nu inseamna ca sunt praf. dupa voi si Nikola Tesla e un idiot notoriu ca nu a inventat bateriile li-pol nu?

    Da bun nu mai sunt ce erau si nu pot concura cu Apple dar Nokia/Motorola sunt pionieri in acest domeniu…respectul nu trebuie sa dispara doar ca acum e ceva mai bun.

    cand vad comentarii de genul “Eu nu stiu cine e nokia 🙂 )!!” ma apuca durerea de cap. Oameni buni daca bazele nu erau puse de cineva (cum apple a pus baza telefonului cu ecran tactil) nu aveam tehnologiile de astazi.

  5. mor pe acesti fanboy.. imi vine sa vomit cand citesc comentarii gen @vlad @gaby .

    Bai oamenilor… toata lumea stie ca apple maps sunt o mizerie… la fel cu nokia here este absolut geniala si se bate de la egal la egal cu google maps! frate e un fapt asta! de ce va atacati pe un lucu demonstrat si adevarat!? la fel cum este adevarat ca pe iphone ai aplicatii de te plictisesti iar pe nokia nu prea sunt! si asta e un fapt si il accept! asta nu inseamna ca iphne e mai bun ca nokia sau invers… oricum sunteti prea ratati sa scriu mai mult..

  6. @adzzz Atata timp cat am posibilitatea sa folosesc gmaps gratuit nu inteleg de ce as folosi apple maps? ideea e ca oricine putea sa ironizeze apple pe chestia asta mai putin nokia care de cativa ani au fost numai cu piciorul in groapa. Adica apple a facut mai mult profit din vanzarea de huse decat a facut toata divizia nokia cu telefoanele.

  7. @matzero… ai auzit de navtec? sau ai incercat macar odata here maps? poti sa folosesti tu ce vrei nu ma intereseaza… ceea ce este incontestabil este ca apple maps sunt o mizerie