Samsung Galaxy Note 3 contine un nou sistem de codare a smartphone-urilor, putina lume este fericita

  Sunteti nemultumiti din cauza faptului ca telefoanele mobile sunt codate pe unii operatori de telefonie mobila? Daca acest lucru este adevarat, atunci va spun ca ni se pregateste ceva si mai greu de suportat, cei de la Samsung intentionand sa-si codeze terminalele pe regiuni. Acest sistem de codare este utilizat pentru DVD-uri in prezent, iar cei de la Samsung il vor implementa si pentru smartphone-uri, un reprezentant al companiei confirmand acest lucru pentru cei de la gigaom, asta dupa ce un retailer din Marea Britanie a anuntat totul.

If you travel internationally (outside Europe) and usually insert a local SIM card when in those countries, the Note 3 will NOT be able to use the local network. It will lose all mobile connectivity with the exception of emergency calls. For example, if you travel to the USA and insert a SIM card issued in the USA, you will not be able to use the Note 3 for any voice calls, text messages and mobile data connection. It will work via a WiFi connectivity only.

  Practic in Galaxy Note 3-urile comercializate in Europa nu vor putea fi utilizate cartele ale operatorilor din alte regiuni si asta in conditiile in care terminalele vor fi vnadute decodate. Acelasi lucru va fi valabil si pentru terminalele vandute in SUA, cumparatorii acestor dispozitive fiind nevoiti sa renunte la ideea de a utiliza SIM-uri ale operatorilor locali in cazul in care calatoresc. Nu stiu de ce a luat Samsung decizia de a se impusca in picior in acest mod in momentul in care tocmai genera vanzari mai bune pe segmentul smartphone-urilor, dar partea si mai proasta este ca altii i-ar putea urma exemplu.