iOS 7.0.2 a fost lansat de catre Apple!

  La doar o saptamana dupa lansarea iOS 7 pentru iDevice-uri, iata ca astazi compania Apple a lansat iOS 7.0.2 pentru toate terminalele sale. Daca va intrebati ce anume a motivat compania Apple sa lanseze aceasta versiune a sistemului de operare, ei bine rezolvarea problemelor generate de posibilitatea de a inlatura un cod de siguranta (passcode) al LockScreen-ului este principala noutate mentionata in changelog. Desigur ca separat avem si introducerea posibilitatii de a utiliza tastaturile grecesti pentru introducerea de cuvinte pentru passcode, insa asta conteaza prea putin.

  iOS 7.0.2 este disponibil pentru toate iDevice-urile si partea buna este ca daca aveti iOS 7 GM puteti face OTA Update direct din terminal.

UPDATE: Puteti descarca iOS 7.0.2 de aici.

84 COMENTARII

  1. mai copii…..cum sa iti dai seama de autonomie intr-o ora!
    asteptati 2-3 zile si apoi vorbim de asa ceva.
    cum va duce capul…..asa………

  2. Am facut eu update pe 4S.Se misca la fel de bine.Acum nu se mai poate accesa galeria cand ai passcode deoarece nu te mai lasa sa intri in multitasking cand ai passcode si intri din control center in aplicatia Clock.Oricum sper sa fi rezolvat problema cu autonomia bateriei care era destul de suparatoare.Asta vom vedea peste cateva zile dupa cateva incarcari.

  3. :))) Plin de gogomani… unu: crestera bateriei la i5 nu? , al doilea : cum sa creasca intr-o ora trei ore… e o greseala…. Nu mai … tu esti o greseala …:))))))
    Bai , pt cine nu s-a prins: GLUMEA mai!

  4. Doamne iartă-ma, ce i asa greu de inteles?! Ce poate sa însemne 24 de idevice uri?! Adica iPod touch 5(1 idevice), iPhone 4s(al doilea idevice) iPad 2( al treilea idevice) and so on…

  5. Poate mi se pare mie dar pe i4 meu se misca mai bine de cand cu noul update. Memoria nu mai sta 100 % ci intre 58% si max 70%, lag aproape de 0. Bateria ramane de vazut pe dimineata..

  6. @Nonu : si eu am un iPhone 4S cu gevey am făcut update la iOS 7 cu cartela scoasă din el si a mers activarea, acuma m-a bucur de iOS 7 🙂

  7. Mai are cineva probleme cu Find My iPhone de genu sa apară telefonul offline??? ….mie de multe ori îmi apare telefonul offline si nedetectabil … Pățesc acelaÈ™i lucru si pe iPad…. Asta de cand am instalat iOS 7

  8. Am facut update la iPhone 4 si pare sa mearga putin mai fluent . Oricum mai este mult de lucru pt iphone 4 , merge destul de jalnic fata de ios 6

  9. @nonu : la ios7.0 , prima data am făcut update OTA dar se consuma prea repede bateria si am făcut restore a doua oară fără sa mai backup, acuma merge acceptabil cu toate funcțiile noi oprite, așa m-ai tine bateria.

  10. Salut, folosesc de aproape 3 ore noua versiune de ios (iphone 5) si in 3 ore de la 100% mi-a scazut deja la 85% stand maxim 15 min browsing si vorbit la tel cam 30 de min. Tin sa mentionez ca am background app refresh off. Deci nu cred ca au facut nimic pentru baterie. Trist!

  11. @Todz: in ritmul ala… cu aproximatie te-ar tine 20h :O ti se pare putin?!
    @florin: NU, nu e o greseala acolo! E SARCASM pentru prostii ca tine!

  12. Doamne, nu imi vine sa cred cata prostie exista pe pamant !!!! Eu nu stiu de ce mama dracu au lasat unii Nokia 1100 pentru amaratul asta de Iphone. Am stat eu si m-am gandit care este treaba cu cele 24 de Idevice-uri si am ajuns la urmatoarea concluzie: Cred ca update-ul asta este destinat doar pentru Zaone si inca 23 de baieti care au fost selectati dupa niste criterii bine stabilite de catre apple, deoarece aceasta versiune contine niste informatii strict secrete care nu trebuie sa ajunga si la voi…….. :):):). Bai frate nu pot sa cred ce va poate debita mintea. Apasati fratilor pe update si va garantez ca nu se intampla nimic. Update-ul nu face nimic altceva decat sa imbunatateasca ceva care nu a functionat 100% intr-o versiune anterioara. Bafta

  13. ios 7.0.2 asta pe mine ma tine o saptamana bateria daca stau cu telefonu’ pe airplane mode. bravo apple!

    si inca ceva…nu va luati telefoane mai destepte ca voi ca va faceti de rusine. bafta!

  14. Imi poate spune si mie cineva daca pot face downgrade de la ios7 la ios6?am un iphone 5 si ma rupe bateria…se stie daca va mai aprea optiunea de a dezactiva 3g in ios7?

  15. @Gabi sa inteleg ca prin OTA daca am facut update de la 6.1.3 la 7.0 imi consuma bateria in halul asta ? de cel putin 4 ori pe zi il bag la incarcat, deci de mult mai multe ori decat de obicei. Daca ii instalez soft-ul prin iTunes ma va tine mai mult bateria ? Multumesc.

  16. Am pus 7.0.2. si ceea ce am observat e ca procesul de incarcare al bateriei via USB este mult mai lent. Ar trebui sa fie de bug augur!

  17. Dezactivarea 3G tine de operatorul de telefonie mobila, nu de Apple. Operatorul de telefonie mobila decide ce optiuni sa apara in meniul cellular data, eu am facut o sesizare la Orange dar…tot nu s-a rezolvat nimic, mai sunati si voi pe la operatorii de telefonie, poate pana la urma ne baga cineva in seama si se va putea dezactiva conexiunea 3G

  18. Am observat ca dupa update-ul la 7.0.2 a disparut acel lag pentru functia de cautare a aplicatiilor din telefon (tragerea ecranului in jos) in schimb bateria este jale mare. iphone 5

  19. @alexx Fa-ti prin itunes instalarea. Zaone a explicat zilele trecute ca prin OTA exista posibilitatea sa se pastreze anumite probleme din vechiul sistem, deci salveaza-ti contactele via icloud, salveaza-ti pozele si pune Ios7 prin itunes, fara sa faci backup in itunes si apoi restaurare. Ai sanse mai mari sa fi multumit.
    @sebaV E stiut faptul ca incarcarea prin usb se face mai lent. Voltajul e acelasi, dar amperajul difera. Foloseste-ti incarcatorul care a venit cu telefonul pentru randamentul dorit al bateriei

  20. Euam instalat ios7 pe ipad2 3G si merge super iar in ceea ce consta bateria e super ok. tin sa cred ca tine chiar mai mult decat pe ios 6.1.3
    In schimb a o intrebare am un iphone 4 cu ios 4.3.3 Firmware 04.10.01 decodat cu gevey stie cineva daca ii fac update la 7 o sa il mai pot folosi ca telefon ?
    Multumesc !

  21. @DaniTM, multam, stiam deja.
    Am vrut sa punctez diferenta de viteza incarcare intre cele 2 versiuni 7.0.0 si 7.0.2 .
    Poate-i doar o iluzie si nu o realitate. Monitorizez.

  22. nu stiu care este problema de baterie… am avut ieri 78 de apeluri, nu stiu cate mesaje scrise si primite… la 7:30 l-am scos de la incarcat si mai aveam 8% seara la 19:00 (4G & WLAN activ)
    incercati sa va dezactivati tot felul de rahaturi de notificari de pe FB si alte porcarii. logic, daca stai pe FB sau Whatapp 5 ore pe zi nu te tine bateria. incercati un Samsung sau HTC o sa aveti aceasi problema.

  23. @ pentru toti cu 3G, intrati la setari, apoi la date mobile si dezactivati 3G de acolo…la mine merge dezactivat, iPhone 5 pe o retea din anglia:)

  24. @alexx. Tot pe 4s sunt si nu pot sa ma plang de baterie. Am avut probleme in trecut cand faceam restaurare din itunes ca sa nu pierd sms-uri, setari, …lucruri de care ma puteam dispensa. Am facut instalare la ultimul ios si l-am configurat ca si iphone nou dupa care mi-am introdus contul itunes si mi-am instalat doar aplicatiile pe care stiam ca imi foloseau si am vazut diferenta. Mare diferenta. Singura aplicatie din iphonul meu care papa multa baterie este watsapp-ul din cauza grupurilor de chat pe care sunt, dar dezactivand notificarile si facand manual refreshul in momentul in care intru in aplicatie am observat o crestere a autonomiei. faceb nu l-am mai instalat de cand am tableta, iar pe tableta chiar se vede o mare diferenta a autonomiei in ios7.
    @ sebaV Scuze, nu am inteles la ce te referi initial. Si abia adineaori am instalat si eu update-ul… 🙂

  25. @Sorin B – retelele din Anglia inca nu au updatat carrier bundle. Cele din Romania s-au grabit sa-l updateze si de aceea nu mai apare 3G si apare 4G pe iP5.
    Motivul pentru care apare doar la iP5 e ca el este LTE, 4S sau 4 nu sunt e si normal sa nu-ti apara 4G sa-l dezactivezi in conditiile in care el nu suporta 4G.

  26. Eu am testat 7.0.2 pe 4 si 4s si este mai bine optimizat. In battery doctor inainte, memoria aparea 95% incarcata pe ambele telefoane, dupa repetate optimizari abia ajungea la 62-65. Acum cu 7.0.2 pe 4s sta fara optimizare undeva la 62% si pe 4 sta undeva la 65-67% verificari constante din ora in ora cu acelasi stil de utilizare. Interesant ar fi de refacut benchmarkurile pe toata gama de telefoane folosind 7.0.2 s-ar putea vedea o imbunatatire !!!

  27. A mai patit cineva sa i se inchida tel. undeva intre 5% si 10% procent la baterie? Cum il pun la incarcat se deschide, si afiseaza acelasi procentaj (peste 5%).

  28. bateria ca bateria ca incepem sa ne obisnuim sa umblam cu fulgerul (lightning cable) in buzunar dar a mai patit cineva dupa ota update sa ramana 1 ala pe icoana de la configurari? l-am inchis l-am deschis am oprit internetul sincronizare itunes tot nu dispare si nu dispare. si e deranjant la ochi (cel putin pentru mine). iphone 5 neverlocked de la ios7 la ios7.0.2 via OTA.

  29. @Lucian P. Am patit eu de 2 ori pe 7.O data aveam 27% si s-a inchis, iar dupa ce l-am pus la incarcat s-a deschis imediat si bateria era la 27%.O fost cand am folosit iPhone-ul la 3% pe iOS 7 fara nicio problema.Pe 7.0.2 am folosit 15 minute telefonul pentru navigat pe internet si abia s-a dus 1%.Impresionant!Oricum inca sunt cateva buguri la bateria.Azi cand era la incarcat afisa 95% charged si dupa 1 minut afisa 100% charged.Deci clar e o problema.iPhone 4S

  30. m-au disperat astia de la vodafone cu “update carrier bundle” vreo 6 luni de zile…si eu NO NO NO!! pana m-au prins intr-o noapte beat…mi-a aparut aia pe ecran si ghici ce! a apasat alcoolul direct pe yes! si acum mai dezactiveaza 3G Brutus!

    PS: Vedeti ca daduse zaone o posibilitate de a schimba acel carrier bundle pentru iOS 6. dupa ce ati facut update si nu mai puteti dezactiva 3G (decat 4G. si da sebaV doar pe ip5 e aceasta problema ca nu stiu ca ip 4/4s sa aiba retea LTE/4G), era un tutorial pus de el si va puteati readuce acel Toggle 3G inapoi in “Cellular”

  31. Salut , am un iphone 4 16 GB , versiunea IOS 7.0 se mai poate face downgrade vreodata ? Nu mai am SSH-urile salvate. Se misca destul de lent . A aparut IOS 7.02 daca i dau Update se misca mai bine ? fara Lag-uri ? Cu IOS 7 pe iphone 4 , nu e potrivit deloc. Astept niste sugestii , am dezactivat tot ce se poate dezactiva . Multumesc.

  32. Inainte il foloseam si pana la 1% dar acum pe la 7-8% se inchide tot timpul.
    Ba mai tare am patit ca l-am luat de la incarcat.. Avea 43% si intr-un minut a scazut la 21% desi numai am dat drumul la muzica in casti. Nimic altceva.
    Ciudat oricum, inainte nu se comporta asa bateria.
    Oare update la 7.0.2 ar ajuta?

  33. Patesc asa doar dupa update la 7.0.
    Ma bucur ca nu sunt singurul. E clar atunci o problema si sper ca o vor rezolva.tel se inchide brusc pe la 27% si cand restartez e incarcata