Prima Pagina Apple Touch ID-ul din iPhone 5S a fost fortat sa recunoasca mai mult...

Touch ID-ul din iPhone 5S a fost fortat sa recunoasca mai mult de 5 amprente (Video)

[youtube]http://youtu.be/3Qasx0NUDRw[/youtube]

  Dupa pacalirea Touch ID-ului din iPhone 5S pentru a recunoaste amprente falsificate ale utilizatorilor, iata ca acum descoperim un posibil bug al sistemului conceput de catre compania Apple. In mod normal Touch ID-ul permite inregistrarea a doar 5 amprente pentru deblocare si achizitii, insa sistemul poate fi pacalit pentru a inregistra oricate amprente dorim. Daca va uitati in clipul video de mai sus veti vedea procedura si practic in timpul procesului de setare al unei amprente, scanarea mai multor degete va genera inregistrarea mai multor amprente, Touch ID-ul recunoscandu-le pe toate la verificare, chiar daca numai una apare inregistrata in aplicatia Settings.

When you register a finger, the sensor can recognize and differentiate at a minimum of 5 fingers per each set up. It does not go up to 10 though but somewhere in between. This means that with the set up, you can have the sensor recognize up to 25 (possibly more) uniques fingerprints. My brother documents this in the video.

  Chiar daca teoretic Touch ID are o singura amprenta inregistrata, daca voi ati scanat 10 in timpul procedurii de inregistrare a primeia, el le va recunoaste pe toate si va debloca terminalul/va autoriza achizitii fara probleme. Acesta pare a fi un bug al sistemului gandit de catre compania Apple si ar putea fi periculos in anumite situatii, Apple deocamdata ferindu-se sa ofere informatii in legatura cu tot ceea ce vedem in clipul video de mai sus. Desigur ca nu vorbim despre o problema la fel de mare precum cea legata de falsificarea amprentelor, insa ea ar trebui totusi rezolvata.

 • Eu-Bibi

  Poate asa a fost conceput… avand in vedere ca inregistreaza separat fiecare amprenta, fara sa amestece toate amprentele!

 • Alecsutun

  Se sparg serverele de la nasa si ne miram de o amprenta..totusi sa fim realisti ..e doar un telefon.

 • Serban

  Aceasta problema cred ca s-ar putea rezolva printr-un update. Cealalta problema prin falsificarea amprentei nu cred ca se poate rezolva decat printr-o schimbare hardware+software

 • alex

  who cares about the touch id..gold is best:)))) check this out http://teamcoco.com/video/conan-highlight-gold-iphone :))))

 • Eur

  Zaone despre bugul din ios 7 stii? Iti permite sa vezi absolut orice din tel fara a-i baga codul de deblocare. Daca nu stii contacteaza-ma si iti spun cum sau poti cauta pe facebook o anume tipa heather mcdonald care prezinta tot procedeul

 • @Eur: Desigur ca am scris saptamana trecuta despre ambele buguri ale lockscreen-ului.

 • Eur

  Ok scuze:)

 • Eur

  Daca sunt stresant ignora- ma , zaone. M-am uitat la articolele mai vechi ale tale dar nu am gasit nimc despre ce vroiam eu sa- ti zic. Uite ca sa nu iti pierzi timpul aiurea: intri pe facebook si dai search : ,, heaather mcdonald” heaather cu 2 a. Acolo vei gasi o poza cu 2 tipe negricioase imbracate in ceva albastru. Intri pe aceast user si cred ca in al 4-lea post vei gasi video-ul la care ma refer eu.

 • Pingback: Touch ID permite inregistrarea a pana la 50 de amprente pentru utilizare cu iPhone 5S (Video) | iDevice.ro()