iPhone 5S burst mode – experienta mea

  iPhone 5S contine o noua functie, disponibila de ceva vreme in aplicatii ale App Store, ea numindu-se burst mode si  fiind capabila sa inregistreze pana la 10 poze in fiecare secunda. Tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti aplicatia Camera, sa aveti modul Photo selectat din interiorul sau si sa tineti apasat butonul de capturarea a pozelor, terminalul inregistrand incontinuu poze pana cand luati degetul de pe el. Puteti inregistra, teoretic, oricate poze doriti, spatiul fiind singura limita care va impiedica sa capturati mii de poze cu propriile terminale.

Burst mode lets you capture multiple shots of the action by snapping 10 photos per second. And real-time analysis suggests individual shots or a sequence of photos that you might like best.

  Dupa inregistrarea pozelor puteti accesa libraria foto a iDevice-ului vostru si iOS 7 va afisa automat cea mai buna dintre toate pozele voastre. Separat veti avea posibilitatea de vizualiza cea mai buna dintre poze accesand optiunea Favorites, prin ea voi avand acces inclusiv la toate pozele inregistrate, ele putand fi salvate in camera roll prin simpla selectare din lista. Partea cea mai buna este ca puteti sterge rapid toate pozele inregistrate folosind burst mode, Apple grupandu-le din start intr-un fel de folder pentru a nu va aglomera Camera Roll-ul cu zeci sau sute de poze.

  Nu stiu daca veti indragi Burst Mode-ul mai mult decat functia slow motion a iPhone 5S, insa ea este cu siguranta demna de atentie si extrem de utila in foarte multe cazuri.