Chip-ul A7 de 64 biti din iPhone 5S nu va complica foarte mult procesul de jailbreak al terminalului

  Lansarea iPhone 5S cu un chip A7 ce are suport pentru arhitectura de 64 de biti a generat foarte multe intrebari pentru persoanele dornice sa faca jailbreak pentru propriile iDevice-uri, acestea punand in discutie dificultatea dezvoltarii unei solutii de jailbreak pentru acest terminal. Din fericire, planetbeing a declarat acum cateva zile in cadrul reddit ca acest nou chip nu ar trebui sa complice foarte mult lucrurile. El afirma ca nu vor exista diferente semnificative in ceea ce priveste securitatea, vulnerabilitatile sau posibilitatea de exploatare, cateva dintre principalele componente ale solutiilor de jailbreak.

My opinion is that it will make little or no difference in terms of security, vulnerabilities and exploitation. All the difficult parts about jailbreaking will remain as difficult but not more so than before. In terms of actually packaging a jailbreak for mass consumption, it’ll be a PITA to support an entirely different instruction set, but that’s just a question of engineering.

Granted, we haven’t seen the actual hardware and code yet, so who knows.

  Daca in aceste cazuri nu vorbim despre complicatii, in ceea ce priveste compilarea solutiei pentru distribuirea la scara larga, exista probleme in ceea ce priveste modalitatea de construire a pachetului, insa mai multe informatii despre acest lucru vom afla dupa ce iPhone 5S va fi jailbroken. Avand in vedere ca deocamdata nimeni nu a reusit sa efectueze un jailbreak pentru acest dispozitiv, este clar ca atat el, cat si iOS 7 pun dificultati in ceea ce priveste procesul de exploatare, insa ele ar trebui sa fie inlaturate fara probleme.