Unul dintre hackerii evad3rs ofera detalii despre solutia de jailbreak pentru iOS 7

  Stiti cu totii ca hackerii de la evad3rs lucreaza in momentul de fata la dezvoltarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 7 si stiti ca ea va fi lansata cand va fi pregatita pentru noi, publicul larg. Acum o saptamana de zile planetbeing, unul dintre hackerii echipei, a declarat ca in momentul de fata ei ar putea avea toate piesele care ar permite dezvoltarea unei solutii de jailbreak, insa atunci nu era sigur. Vorbind cu un website american el a clarificat putin lucrurile, spunand ca deocamdata echipa nu are tot ceea ce ii trebuie pentru a demonstra existenta solutiei, ea existand acum doar sub forma unui plan pe care hackerii intentioneaza sa il puna in aplicare.

We don’t have a real proof-of-concept finished. I just believe we have all the individual pieces we need, but they haven’t been written/tested. They just mostly exist in our head right now as a plan. It’s too early to worry about actual release date issues yet since we have no idea what kind of implementation challenges we might run into that might significantly skew the schedule. I was just saying that I think it should be possible to release a jailbreak eventually at least.

  Avand in vedere ca nimic nu este pregatit nici macar pentru o prezentare, desigur ca nu se poate vorbi despre vreo data de lansare, asa ca nu stim daca solutia de jailbreak va fi lansata pana la sfarsitul anului sau abia anul viitor. Din pacate totul este prezentat acum doar la nivel teoretic si nici macar hackerii nu stiu cand sau cum vor dezvolta solutia de jailbreak pentru iOS 7, deci nu ne ramane decat sa asteptam si sa vedem exact ceea ce au pregatit ei pentru noi.

I think I’m still getting a hang of what to say to the community. They like to amplify it. For the last go around, because there was no news, people assumed there was NEVER going to be a jailbreak and all the hackers were lying in a pile defeated somewhere. Now I’ve said something positive, and people are assuming it’ll be out in a few days.

12 COMENTARII

  1. odata cu scaderea vanzarilor terminalelor 5s si 5c e ai normal ca si latura aplicatiilor sa o ia in jos. atunci intervine apple da pe piatza jb la ios7, vanzarile la terminale vor stagna din scadere iar toata lumea e multumita. parca era o perioada cand unele aplicatii nu functionau daca aveai jb? au disparut aplicatiile sau a fost scos acest impediment? jb = 75% piraterie

  2. Sper sa apara cat mai curand JB si sa putem face hacktivare…ShSh nu le avem cu totii salvati (iPhone 4) si suntem multi care din greseala sau nu am facut update iar acuma nu putem folosi telefonul…

  3. Salut, mi-am luat un iPhone 4S …. are ios7.0.2 si as vrea sa ii fac un jailbreak , adica sa imi instalez si cydia … de ce programe am nevoie si cum trebuie sa procedez ?