Prima Pagina Camera iPhone 5S slow motion – experienta mea cu o functie atractiva, dar...

iPhone 5S slow motion – experienta mea cu o functie atractiva, dar cu suport gresit gandit

  Functia slow motion a iPhone 5S este una dintre favoritele mele, daca vorbim despre functiile noului terminal, si presupun ca ati vazut destule demonstratii a modului in care ea inregistreaza clipurile video. Functia implementata acum in aplicatia Camera a iOS este accesibila prin aplicatia Camera a iOS, in care trebuie sa faceti cateva swipe-uri pentru a accesa modulul slow motion. Pentru a inregistra clipuri video in slow motion va trebui sa pornit inregistrarea video si sa tineti apasat degetul pe butonul de inregistrare cat timp doriti ca terminalul sa inregistreze in slow motion, iar in momentul in care ridicati degetul de pe buton, inregistrarea ca vontinua la viteza normala.

  Bun, ati inregistrat un clip video grozav in slow motion, dar cum il puteti vizualiza pe calculator sau partaja prietenilor vostri? Ei bine prin aplicatia iMessage il puteti trimite oricui doriti voi, insa orice alte aplicatii de socializare nu vor putea trimite clipul video cu efectul slow motion aplicat si orice alte terminale in afara iDevice-urilor nu il vor putea reda. Din pacate nici VLC/QuickTime/MplayerX pentru Mac nu vor reda clipurile voastre slow motion, insa partea buna este ca le puteti incarca pe YouTube pentru vizualizare.

  OS X Mavericks va putea rula fara probleme acest tip de clipuri video, insa actualele aplicatii pentru OS X nu recunosc formatul corect si nu-l veti putea utiliza. Din pacate nici nu veti putea edita aceste clipuri video cu iMovie pentru iOS/OS X, nici cu vreo alta aplicatie pentru Mac, asa ca trebuie sa inregistrati clipurile video exact cum doriti ca ele sa apara pentru lumea intreaga, deoarece nu veti putea taia din ele ceea ce nu va place. Functia slow motion este extrem de interesanta, ea functioneaza fara probleme, insa nu veti putea partaja clipul video oricum si oriunde doriti, asa ca daca doriti alternative, aveti la dispozitie acest articol.

 • sori

  Daca se poate uploada pe Youtube , se poate si downloada de acolo . In cazul asta se poate vizualiza cu alte programe ?

 • @sori: Nu am incercat, dar e putin probabil.

 • vladc

  pe youtube se incarca prin conversie deci cred ca va merge download si edit, sincer nu prea cred ca e dracul asa negru, dar e naspa ca nu poti edita cu imovie:(, aplicatia lor…

 • serban

  E proaspat si e normal sa fie gandit pt Maveriks in caz vrei sa il vizualizezi pe un mac

 • djcata

  ar trebui sa mearga pe orice , ce mare filozofie , un video slow-motion

 • Herculane

  daca il copiezi direct din 5s in PC, player-ul il va vedea ca un video real time, nu slow motion; daca il trimiti pe un iphone 5, de exemplu, si apoi il scoti pe PC, il vei vedea slow motion

 • djcata

  mi se pare cam tampita chestia asta , iar au modificat ei in asa fel incat sa fie diferit

 • Pingback: Top 10: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro – 30.09.2013 – 06.10.2013 | iDevice.ro()