Chinezii sunt “innebuniti” dupa stickere care transforma un iPhone normal in versiunea aurie a iPhone 5S

  V-am spus acum o saptamana de zile ca un nou kit de conversie transforma un simplu iPhone 5 in versiunea aurie a iPhone 5S, insa atunci nimeni nu stia cat de mare este cererea pentru asemenea produse. Conform celor de la Wall Street Journal, chinezii sunt “innebuniti” dupa stickere care permit transformarea terminalelor iPhone 5 sau iPhone 5S in versiunea aurie a celui mai recent smartphone Apple. Avand un pret de doar 2$, stickerele se vand in cantitati enorme, foarte multi retaileri online din China comercializand acest produs in momentul de fata.

Apple Inc.’s gold iPhone 5S is selling like hotcakes. For impatient customers wanting to skip the preorder queue (or cheapskates who want to save a few bucks), golden stickers offered by some smart Chinese merchants are a quick option. Dozens of online stores are selling the golden handset stickers for iPhones in China, transforming models of other colors into the popular gold variety. The cost of this cheap makeover could be less than US$2 in some cases, according to postings on Alibaba’s retail platform taobao.com.

  Ducand lucrurile la extrem, avand in vedere pretul mare al unui iPhone 5S in China, retailerii online le spun utilizatorilor ca nu este nevoie sa isi vanda un rinichi pentru a cumpara acest sticker, in China existand multe intamplari reale in care persoane si-au vandut organe pentru iDevice-uri. Acest marketing agresiv a atras atentia multor persoane, stickerele se vand “ca painea calda” in China catre posesorii de terminale iPhone si e putin probabil ca trend-ul sa se incheie in viitorul apropiat.

8 COMENTARII

  1. Stati linistiti ca numai in romania sunt conceptii de genul cocalari si etc.. Eu am comandat unui pr din germania pe auriu si nu ma int de parerea altora care poate nu isi permit nici macar un 3gs

  2. Daca ai iphone alb in Romania, esti gay, daca e Gold , esti cocalar sau tigan, daca ai o husa colorata esti un ciudat. Ce criterii interesante are natiunea asta, pentru a cataloga oamenii …