Apple migreaza la iCloud fostii clienti MobileMe

  In momentul lansarii iCloud, Apple a atentionat utilizatorii MobileMe ca urmeaza sa primeasca gratuit in noul serviciu un abonament corespunzator celui achizitionat in cadrul MobileMe, majoritatea primind gratuit 20 GB spatiu de stocare pentru mai bine de un an de zile. Recent oferta celor de la Apple a expirat, iar utilizatorii care primisera 20 GB spatiu de stocare gratuit au fost acum mutati la abonamentul standard de 5 GB, dupa o notificare trimisa de catre companie. Schimbarea este perfect normala, deoarece acestia nu plateau pentru acel abonament, insa partea proasta este ca serviciile iCloud inceteaza sa mai functioneze pentru ei in momentul depasirii spatiului alocat in abonament.

If you exceed your storage plan on September 30, 2013, iCloud Backup, Documents in the Cloud, and iCloud Mail will temporarily stop working. To continue using these iCloud features without interruption, reduce the amount of iCloud storage you are using or purchase a storage plan by September 30, 2013.

  Desigur ca oricine poate achizitiona spatiu suplimentar in iCloud prin intermediul paginii disponibile in Settings>iCloud>Manage, deci serviciile nu ar trebui sa aiba de suferit daca utilizatorii au grija ca spatiul disponibil in cont sa fie suficient.