Prima Pagina Android Google Nexus 5 apare in imagini de inalta rezolutie

Google Nexus 5 apare in imagini de inalta rezolutie

  Google va continua sa ofere pe piata smartphone-uri din seria Nexus, anul acesta Google Nexus 5 urmand sa isi faca aparitia. In imaginile din acest articol vedem cea mai clara dovada a faptului ca terminalul este testat si pregatit pentru lansare, el fiind prezent si intr-o serie de documente interne ale FCC-ului american. Terminalul este compatibil cu retelele 4G LTE din SUA, si probabil din alte tari de pe glob, are un ecran de 4.96 inch, baterie de 2300 mAh si probabil va fi echipat cu hardware care sa il faca atractiv in fata fanilor Android entuziasmati de specificatii pompoase.

  Seria de terminale Nexus a fost apreciata de-a lungul timpului deoarece era singura care ofera Android nemodificat pentru toti cei interesati, compania Google convingand Samsung si HTC sa urmeze aceeasi strategie. Desi n-au inregistrat vanzari colosale si sunt vazute de catre Google ca o serie de terminale dedicate dezvoltatorilor de aplicatii, smartphone-urile Google au fost de multe ori un etalon pe piata smartphone-urilor, unii producatori parteneri Google incercand sa ii depaseasca specificatiile si performantele prin smartphone-urile proprii.

 • sori

  Linia Nexus , desi a avut specificatii rezonabile , nu au fost niciodata “pompoase” sau “top of the line” . Ce le-a facut deosebite, a fost Androidul – pur instalat , asa cum l-a conceput Google si posibilitatea de a benecifia de upgrade-uri in primul val .

 • George

  Apple nu poate atinge raportul calitate/pret/performanta pe care il gasesti la terminalele din seria Nexus. Cu banii dati pe un iPhone 5S, iti poti cumpara viitorul Nexus 5 + Nexus 7 2013. Si, crede-ma, experienta Android pe ele e impecabila.

 • Mircea

  Ma indoiesc ca Apple nu ar putea oferi acelasi raport calitate/pret, problema este ca nu vor. 🙂

 • Mishu

  Gama Nexus este singura care ma atrage din categoria telefoanelor cu Android.

 • David

  Next , Android 4.4 kitkat 😀

 • tranzistor

  Piata va decide daca va supravietui sau nu timpului …

 • Medicul

  Decât sa iau un 5s mai bine 2 nexus 5 și îmi mai rămân și bani de pâine ca sa nu mor de foame.

 • Claudiu

  Am avut iphone 4..si acum am nexus 4, l-am comparat cu 4S si iphone 5, si nu as mai da banii pe nici un iphone pana nu ajunge la un ecran de 4.7.

 • Luca

  Interesant e ca deja apar specificatiile pe gsmarena.com

  http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5-5705.php

 • ANDREI

  @Claudiu….bine punctat….:) ……si eu astept acelas lucru:)….iar in legatura cu acest nexus se pare ca si acesta va avea un mare , mare minus……va fi cam singurul smatphone cu noul super procesor care va avea o baterie de sub 3000 mAh……..iar cei 2300 oferiti sunt mult prea putini pt ce mananca acest procesor…..in rest super telefon dar va pierde mult din cauza autonomiei care sigur va fi sub iphone 5s…are este minimul pe piata in ziua de azi:)

 • Cristi@

  E singurul droid ce merita luat… La 350 de euro isi merita toti bani!!!!!