deMancare te ajuta sa descoperi cele mai bune locatii in care poti lua masa

  Daca va aflati in cautarea unei aplicatii pentru iOS care sa va ajute sa descoperiti cele mai bune localuri in care puteti lua micul dejun, pranzul sau cina, atunci aplicatia deMancare este exact ceea ce va trebuie. Ea contine o baza de date extinsa cu locatii din Bucuresti in care puteti manca orice doriti, fast-food-uri, cafe/pub/club, cofetarii sau snack bar-uri fiind prezente si disponibile pentru cautari. Aplicatia va afiseaza locatiile raportandu-se la distanta voastra fata de ele si va ajuta sa gasiti folosind GPS_ul din iDevice-uri, totul simplu si usor.

Aplicatia deMancare iti aduce cele mai importante informatii despre locurile unde poti servi masa din Bucuresti direct in telefonul sau tableta ta. Din doar cateva tap-uri, poti afla despre majoritatea restaurantelor, fast-food-uri, cafe/pub/club, cofetarii sau snack-uri. Daca alegi “dupa specific” iti va afisa 3 criterii prin care iti poti gasi locatia preferata.  Poti alege dupa specific din peste 20 de bucatarii diferite, poti alege dupa tipul de locatie (poate vrei doar o cafenea),  poti alege si dupa zona (inclusiv dupa pozitia ta GPS ) sau poti sa combini toate cele 3 criterii. Aplicatia va cauta in peste 1.000 de locatii si iti va afisa ce ai dorit.

Daca alegi “dupa locatie” iti afiseaza 2 criterii: dupa zona si dupa pozitia ta GPS.  Daca alegi “Alege locatia de pe harta”, aplicatia iti identifica automat pozitia GPS. In cazul in care aplicatia nu poate, din diverse motive, sa iti identifice pozitia GPS, poti sa o identifici tu printr-un singur click.  Dupa alegerea locatiei, fie dupa criteriul zonei, fie dupa pozitia ta GPS, aplicatia iti va arata toate locatiile dimprejurul tau pe o raza de 1km. Poti apoi sa aplici criteriile “dupa specific” sau “dupa tipul de locatie (restaurant, fast-food-uri, cafe/pub/club, cofetarii sau snack-uri)” pentru o lista scurta de locatii.

  Aplicatia deMancare este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
deMancare

Gratuit

s





Developer: Gabriel Rasty Pet…
Universala
Categoria: Lifestyle


Descriere: Aplicatia deMancare iti aduce cele mai importante informatii despre locurile unde poti servi masa din Bucuresti direct in telefonul sau tableta ta.
Din doar cateva tap-uri, poti afla despre majoritatea res…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.2 Mb