iDevice.ro mini review – noua carcasa din piele pentru iPhone 5 si iPhone 5S

  Impreuna cu iPhone 5S, compania Apple a lansat si o serie de huse din piele care sunt compatibile atat cu noul smartphone, cat si cu terminalul iPhone 5, care a fost deja scos din productie. Achizitionandu-mi un iPhone 5S, am luat decizia si de a achizitiona o husa din piele pentru terminalul iPhone 5 pe care il voi ceda prietenei zilele acestea. In acest articol voi vorbi putin despre aceasta husa si de la bun inceput va spun ca am ramas foarte placut impresionat de calitatea ei si de modul in care complimenteaza/protejeaza terminalele iPhone 5 si iPhone 5S.

  Pielea utilizata pentru imbracarea carcasei pare a fi de buna calitate, pare a fi rezistenta la zgarieturile pe care in mod normal le-ar fi simtit terminalul si culoarea bleu arata destul de bine, indiferent cu ce culoare a iPhone-urilor o combinati. Partea centrala a carcasei este captusita cu un material foarte fin, care pare a fi catifea, iar marginile laterale vor fi protejate de un material ce pare a fi un carton dur sau un politiren fin. Desi carcasele Bumper si alte accesorii Apple pentru iPhone 5 sau 4/4S au zgariat marginile laterale ale dispozitivelor, in cazul acestei carcase nu cred ca se va intampla acest lucru, materialul fiind foarte fin si teoretic ar trebui doar sa protejeze dispozitivul.

  Carcasa protejeaza butoanele de volum si butonul Lock ale terminalului, lasa un spatiu gol pentru controlarea Mute switch-ului si desigur ca in locatia camerei exista o taietura care ne permite sa inregistram poze, inclusiv cu flash LED. Per total carcasa mi se pare a fi: bine construita, eleganta, placuta la atingere, capabila sa protejeze terminalul in cazul unei cazaturi pe spate/o parte laterala, greu de scos si destul de scumpa, avand in vedere ca va trebui sa cheltuiti nu mai putin de 40€ pentru a o achizitiona.

  In ciuda pretului mare, eu cred ca iPhone 5-ul va fi incantat sa beneficieze de putina atentie si daca aveti ocazia, va recomand sa achizitionati acest accesoriu.