Carcasa din piele pentru iPhone 5S – experienta mea proasta

  Achizitionand un iPhone 5S, am achizitionat si o carcasa din piele, despre care v-am vorbit in acest articol, pentru a fi utilizata de catre prietena mea impreuna cu iPhone 5-ul pe care il cumparasem anul trecut. Carcasa din piele a celor de la Apple costa 40€ si te gandesti ca achizitionezi un produs premium, insa realitatea este ceva mai dura. Observati in pozele facute de catre mine ca aceasta carcasa scumpa a celor de la Apple incepe sa isi schimbe culoarea pe marginile sale laterale si ceea ce vedeti la mine este o nimica toata.

Este din piele vopsită cu anilină, căptușită cu microfibră, fiind creată pentru a se potrivi perfect cu iPhone 5s. Astfel încât noul tău smartphone pare la fel de subțire chiar și cu această carcasă. Carcasele din piele pentru iPhone 5s au fost special concepute de Apple pentru a oferi cea mai buna protectie acestor telefoane uimitoare. Fabricate din piele de cea mai buna calitate, aceste carcase pastreaza aspectul extrem de subtire al telefonului. Spre deosebire de carcasele obisnuite, acestea au o forma adaptata perfect telefonului si acopera inclusiv butoanele de volum, butonul de pornire/oprire si marginile curbate ale lui iPhone 5s.

  Terminalul iPhone 5S l-am achizitionat impreuna cu un prieten si v-am explicat aici intreaga poveste, iar carcasa lui arata mult mai rau decat a mea dupa aceeasi luna de utilizare. Marginile carcasei sale arata mult mai rau, ele schimbandu-si culoarea din bleu-ul ales de catre Apple pentru vopsire, intr-un albastru inchis, mult mai urat. Ca sa fiu sincer nu ma asteptam ca o carcasa facuta de Apple si atat de scumpa sa fie atat de proasta, insa Apple a reusit sa ma uimeasca, din nou, intr-un mod foarte neplacut si va recomand sa va feriti de aceasta carcasa cat puteti de mult.

  Incheind, spun ca tot ceea ce am experimentat eu aici am auzit de la utilizatori care si-au achizitionat terminale in primele zile, n-am vrut atunci sa cred acest lucru, insa din pacate el este adevarat…

51 COMENTARII

  1. haideti sa ii dam in judecata :)) eu sunt nemultumit rau de tot de iOS 7, cred ca este cel mai prost soft posibil care l-au putut lansa vreodata… iar husele problema voastra la fel :))

  2. Eu as vrea sa imi iau Ipad Air cu smart case de piele rosie… oare o fi aceeasi mancare de peste? mai costa si vreo 79 $, o carca de bani…

  3. Este din cauza uzurii.Eu mi-am pus un bumper alb pe telefon ,si deja pe spate este complet gri si are si o pata neagra de undeva.De abia au trecut 2 saptamini!

  4. Mi-am luat un 5S acum 3 zile si o data cu el am gasit si minunea de carcasa. Am ales-o pe cea neagra. Inca se tine bine si sper sa ramana asa.

  5. si eu eram pe punctul de a-mi achizitiona o astfel de carcasa, insa citind aseara reviewuri pe site-ul Apple m-am convins ca nu este intocmai de calitate, multi afirmand ca se face foarte urata dupa 2 -3 saptamani de folosire, ba mai mult ca se scoate si foarte greu.

    Pe langa asta as vrea sa va intreb pentru cine are, daca intra jack-ul de la earpods si cablul de incarcare cu carcasa pusa.

    Am un iPhone 5 pe negru si m-ar interesa daca imi poate recomanda cineva o carcasa asemanatoare(cu piele/microfibra pe dinauntru), astfel incat sa nu se zgarie marginea binecunoscuta.

  6. Ti-am mai comentat odata si ti-am zis ca e proasta rau. Ai zis ca vb prostii si mi-ai cerut poze. N-am vrut sa-ti fac poze ca stiam ca aici vei ajunge. Este incredibil cit de proasta e husa

  7. Ai dreptate cind zici ca e dezamagitor de la Apple. Chiar e o husa scumpa. Pacat ca au dat-o-n bara cu asta. Eu am luat si 2, una pentru mine, una pt nevasta-mea. A nevesti-mii e maroniul ala deschis, parca nu se vede chiar asa rau cum se vede pe asta azurie dar tot se vede. Eu n-o mai folosesc, nevasta o foloseste inca

  8. Va recomand fara ezitare husele Book Book (iPhone & iPad). Protejează la maxim, foarte utile si un service ireprosabil in cazul in care apar totusi mici probleme. Dupa aproape 1 an de zile am avut mici uzuri pe margini. Le-am scris doar ca o recomandare, nu pangere. Mi-au trimis din USA una nou nouta si m-au lasat sa o si păstrez pe cea veche (atat la iPhone cat si iPad). Apropo, cea pentru iPad e inca sigiliata si de vânzare. Cine dorește, cine poftește? 🙂

  9. @Marian: Am spus de la inceput ca nu eu am folosit folia. Per total cred ca foliile sunt cea mai buna solutie pentru ceva light. Daca se dezlipesc/ingalbenesc se schimba gratuit si aia e.

  10. Pe 5S mai sunt acele probleme cu suprafetele polisate ( marginile ) care erau cojite/lovite ?

    Imi amintesc momentul primirii coletului de la Orange, 2 noiembrie 2012, am scos telefonul si am cautat exact acele zgarieturi, avea vreo 5…

  11. Sunt putin puerile nemultumirile deoarece carcasele ar trebui sa protejeze telefon de uzura si socuri. Acum e haios faptul ca voi sunteti nemultumiti de uzura si schimbarea de culoare a carcaselor. Din moment ce le tinem in buzunare sau in tot felul de locuri colorate sau murdare e normal sa se intample asta. Nu vreti niste carcase sau folii pentru carcasele de teleofon? Ce-i drept sunt foarte scumpe carcasele si bumper-ele originale Apple dar asta e, cine are bani de iPhone 5s nu plange dupa 40€….

  12. Nasol si eu mi-am dorit, dar dupa ce am vazut pozele mi-a trecut. Imi trebuie o husa care sa nu mai lase urme pe magini, in caz ca exista asa ceva in afara celor de la Apple.

  13. Nu inteleg de ce va mira ca isi schimba culoarea (adica se murdareste) … e ceva normal … daca are o culoare deschisa e si normal ca odata cu trecerea timpului sa-si schimbe culoarea… orice carcasa din piele s-ar comporta asa inderent ca e apple sau orice marca … credeati ca Apple a reinventat pielea sau ce? :)))))

  14. Si scaunele din masina mea sunt din piele si cu toate astea dupa 6 ani arata aproape ca noi. Un pic decolorate de la soare si parca fff putin mai lucioase. Deci?

  15. Eu cred ca atata timp cat scrie made in china pe carcasa nu ar trebui sa te astepti la calitate de made in italia. Italienii au experienta la lucrul cu pielea naturala. Chinezii, ma indoiesc…

  16. toartele unei genti louis vuitton dupa cca 2 sapt se inchid la culoare din crem in maron inchis > se maturizeaza carcasa nu se jegareste…. fiti mai deschisi! nu mai criticati … e de calitate.

  17. Eu cred ca toate husele din piele naturala isi vor schimba aspectul. Eu am primit o husa din piele naturala, foarte scumpa, pentru Ipad. In 6 luni de zile arata complet diferit de cum era initial dar eu asta cred ca este farmecul huselor de piele. Cu timpul incep sa arate vintage.

    Iphone-ul prefer sa il tin fara husa. Imi place ca este subtire si nu imi place sa il ingroase o husa. Astazi mi-a ajuns si 5S-ul de la Orange si i-am pus doar o folie pe fata.

  18. de acord cu @mishu, lumea care alege huse de piele prefera avantajul ca e rezistenta si nu se va rupe, insa accepta faptul ca se va decolora, va deveni vintage in timp. Si eu prefer una de piele in schimbul uneia din policarbonat care in 6 luni se va dezintegra.

  19. Confirm ce zice Bogdan..o piele sintetica de calitate niciodata nu isi va pastra culoarea initiala..ea cumva in cursul anilor devenind mai “matura”.

  20. E posibil sa fie atat de la maturizare cat si de la praful omniprezent, alaturi de transpiratie, transport, samd. Nimic neobisnuit pentru accesorii de piele, de la portofele la genti, huse, samd. 😉

  21. Deci daca imi iau Mercedes cu tapiserie din piele si o sa arate urat dupa o luna, nu ma duc cu ea la garantie ci stau linistit ca asa trebuie sa se faca pielea. Se matureaza.

    Bravo ma…

    Iar tu, Bogdan, nu cred ca ai vazut geanta vuitton originala. Compara toartele cu, sa zicem, cureaua de piele a unui ceas premium. Ti se pare ca dupa o luna isi schimba culoarea?

  22. Vladimir, nu stai cu mana pe tapiteria aia, chiar si asa isi schimba aspectul, ma! Uneori, niste cititori de pe aici, au mai tangentat cu pielaria, ca idee, nu e important de retinut!

  23. Eu am o husa Belkin si arata foarte bine de cand am cumparat husa si pana in prezent face anu in noiembrie..Dar chiar zaone de ce nu faci saitul sa putem adauga si noi poze.

  24. @vladimir: crede-ma ca pielea din mercedes sau ce masina vrei ajunge dupa 1-2 la o asa zisa maturitate..incepe sa faca cute cel putin

  25. @MariosJo mersi pentru pont, dupa lungi cautari atat online cat si off m-ai luminat cu acea carcasa. tocmai mi-am comandat una astazi. am gasit-o la 50 de ron.:)

  26. Pielea din care e facuta carcasa asta este tabacita diferit fata de pielea de masina. In masini nu se pune piele anilina tocmai pentru ca nu isi pastreaza aspectul. “Decolorarea” si “lucirea” pielii este defapt murdarie si nu ai cum s-o eviti.
    Daca nu aveti ce face, mergeti cu carcasele Apple la un atelier de detailing auto si cereti-le o parere. S-ar putea sa aiba si substante care s-o curate si sa ii dea alt aspect.

  27. @zaone orice telefon utilizat de majoritatea fetelor arata mai rau decat acelasi telefon utilizat de majoritatea baietilor, in aceeasi unitate de timp.
    Pielea naturala isi schimba aspectul mai ales daca e frecata des, iar un telefon il bagi si il scoti din buzunar de cel putin 10 ori pe zi fara sa mai punem la socotela cat il tii in mana, sau ca inainte sa umblii cu ai umblat cu produse cosmetice,etc.