Prima Pagina Android Multi producatori importanti de terminale Android triseaza in testele benchmark-urilor

Multi producatori importanti de terminale Android triseaza in testele benchmark-urilor

  V-am spus aseara ca Samsung Galaxy Note 3 obtine scoruri “speciale” in benchmark-uri multumita unor “optimizari” facute de catre Samsung, mai exact coreenii triseaza pentru a fi primii. Avand in vedere ca “ceea ce face omul face si maimuta”, cei de la Anandtech au demonstrat ca ASUS, HTC si LG au preluat initiativa celor de la Samsung, trisand in testele facute pe propriile terminale. Conform Anandtech, doar Apple, Motorola si Google nu au masluit rezultatele prin modificarea comportamentului procesorului in cazul deschiderii unui benchmark, iar ele trebuie laudate pentru acest lucru.

  Nu cred ca are rost sa va mai spun eu cat de penibile sunt aceste lucururi, mai ales ca sporul de performanta este mai mic de 10%, si va recomand sa cititi articolul celor de la Anandtech.

 • Mario

  Nu trișează nimeni, pur și simplu sunt ma mai puternice decât iPhone.

 • Jayson

  Voi chiar nu intelegeti… Sa zicem ca in benchmark sunt 2 telefoane cu procesoare dual core iar softwareul respectiv doreste sa masoare frecventa maxima a unui singur core.
  E corect ca celor de la samsung sa le fie masurata frecventa de la ambele nuclee?

 • Vlad

  Aha ,si apple e sfanta nui asa?:))

 • Vlad

  S-a precizat clar ca pe langa Apple mai e si Motorola si Google (care cred ca e tot una), care nu face smecherii in testele de benchmark.Da sunteti incuiati tare.Ce nu intelegeti?Ca performanetele pe care le ai cu telefoanele Android in benchmark-uri masluite nu le vei avea niciodata intr-o utilizare normala, de zi cu zi.

 • JPN

  Nu este zi sa nu apara trolii ca mai sus .E stiut de mai mult timp ca Samsung triseaza la benchmarkuri , lucru dovedit inca de acum o jumate de an , la rularea unor anumite aplicatii de benchmark procesorul se “overclockeaza” by default .

  Apple se pare ca nu a avut nevoie de asa ceva , fiind mereu peste concurenta cu un dualcore optimizat . Jos palaria pentru Google (Motorola) pentru ca au fost corecti .

  E drept ca sunt multi copii geeksi care “cumpara” un telefon pe baza unor cifre ale unor benchmarkuri nu pe experienta de utilizare sau ecosistemul aparatului .

 • Luc

  Ideea este ca aceste “optimizari” se aplica DOAR in teste si nu in alte aplicatii, adica nu te ajuta cu nimic sa scoti intr-un test nu stiu cate mii de puncte daca aplicatiile care chiar ai nevoie de frecvente ridicate nu beneficiaza.

  Adica faci OC la CPU si GPU pe un PC numai sa scoti un rezultat mai bun in 3dmark dupa care revii la frecventele normale pe care le utilizezi in fiecare zi.

 • Dan

  ai naibii chinezi, codasi nu le mai place

 • Pingback: Futuremark suspecteaza Samsung si HTC de falsificarea benchmark-urilor, elimina scorurile terminalelor din top-urile sale | iDevice.ro()

 • Pingback: Samsung Galaxy Note 10.1 2014 este mai rapida decat iPad Air in benchmark-uri | iDevice.ro()