Adobe dezvolta Ginger, o aplicatie pentru iPad care va oferi un nou mod de a face prezentari video (Video)

[vimeo]http://www.vimeo.com/69358759[/vimeo]

  Adobe are de ceva vreme in dezvoltare o nou aplicatie pentru tabletele iPad, Ginger fiind numele sau. Aplicatia este prezentata sumar in clipul video de mai sus, iar conform informatiilor oferite de catre companie, utilizatorii vor putea crea prezentari video direct de pe propriile tablete intr-un mod nou si interesant. Cei de la Adobe ofera posibilitatea de a testa aplicatia catre orice persoana interesata, acestea putand partaja clipurile video oriunde, insa experienta de utilizare trebuie sa ramana pentru ei, cei de la Adobe cerandu-le acestora sa accepte termenii un contract de confidentialitate.

Ginger is now in beta, and you’re invited to join the Ginger prerelease program, which will give you exclusive access to Ginger before it’s released to the public. You’ll be able to share the videos you create using Ginger with anyone, so you can share your story. Adobe is constantly evaluating new ideas and market testing new innovative products. Ginger is one of many explorations in our product pipeline.

  Aplicatia este gandita pentru a simplifica modalitatea de creare a clipurilor video si este gandita special pentru modul business, pentru cei care sunt interesati sa faca rapid clipuri video pentru prezentari pentru orice fel si nu doar atat. Practic Adobe incearca sa concureze cu Microsoft PowerPoint, Google Slides sau Apple Keynote, insa ramane de vazut daca ii va reusi. Nu se stie in momentul de fata cand va fi lansata public aplicatia Ginger, insa de indata ce va fi disponibila va voi anunta.